Για τους έρωτες του καλοκαιριού, την ιδανική γυναίκα και τα προσωπικά τους μιλούν τέσσερις από τους πιο σέξι Έλληνες: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας και Νίκος Αναδιώτης ποζάρουν με το μαγιό τους και… αποκαλύπτουν!

«Δεν έχω ερωτευθεί ποτέ καλοκαίρι. Πάντα ερωτεύομαι όταν είμαι σε ψυχολογική πτώση», εξομολογείται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης -που αυτό τον καιρό είναι φανταράκι- και δηλώνει fan των σχέσεων. Η μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει για γυναίκα είναι να αφήσει πίσω τα επαγγελματικά του, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως σε μια σχέση που είχε… απάτησε όταν έμαθε ότι τον έχουν απατήσει!

Το ότι η αναγνωρισιμότητα τον έκανε πιο διστακτικό με τις γυναίκες παραδέχεται ο Γιώργος Μανίκας. Το μοντέλο, που αυτή την περίοδο έχει κοπέλα, υποστηρίζει πως ο ήλιος και η θάλασσα σου ανεβάζουν την ψυχολογία για να ερωτευθείς, ενώ τονίζει πως η ιδανική γυναίκα ΔΕΝ κάνει την πρώτη κίνηση και ΔΕΝ είναι πολύ εκδηλωτική.

«Το πιο ακραίο και παράλληλα πιο σωστό πράγμα που έχω κάνει για μια γυναίκα είναι ο γάμος μου», λέει ο Κώστας Γκρέκας και παραδέχεται ότι ο έγγαμος βίος τον έκανε περισσότερο σταθερό και λιγότερο επιπόλαιο στα επαγγελματικά του. Αυτό που τον γοητεύει σε μια γυναίκα -και τα βρήκε στη δική τ��υ, την Λένα- είναι η κατανόηση, η επικοινωνία και η σοβαρότητα.

Την… σύντροφό του, Βασιλική, περιγράφει ως την ιδανική γυναίκα ο Νίκος Αναδιώτης, προσθέτοντας ότι συνδυάζει ομορφιά, μυαλό και προσωπικότητα. «Για άλλους, πολλές γυναίκες είναι οι δέκα, για άλλους οι πεντακόσιες. Ευχαριστημένος είμαι, δεν έχω απωθημένα», αναφέρει ο ηθοποιός και δεν κρύβει ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή του, αλλά και το ότι οι δ��νατές ιστορίες αγάπης… είναι στο χέρι μας!