Μπορεί να μην της φαίνεται, όμως η Katie Holmes αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Έτσι πίεσε και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε στη συμφωνία για το διαζύγιό της να υπάρχει ρητός όρος ότι η Suri δεν πρόκειται να παρευρεθεί ποτέ σε εκδηλώσεις της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας ή να έχει οποιαδήποτε σχέση με τις οργανώσεις της αίρεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Katie πήγε στις διαπραγματεύσεις αποφασισμένη να προστατέψει την κόρη της από την Σαϊεντολογία. Έτσι φρόντισε να υπάρχει και γραπτώς ότι η εξάχρονη κόρη της δεν πρόκειται να έχει οποιαδήποτε σχέση με την αίρεση και ότι φυσικά δεν πρόκειται να πάει στα ειδικά σχολεία των Σαϊεντολόγων.

Αντιθέτως την έχει ήδη γράψει σε ένα ιδιωτικό σχολείο στη Νέα Υόρκη, αφού μέχρι τώρα παρακολουθούσε μαθήματα κατ’ οίκον.

Tom Cruise και Katie Holmes χθες έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, λέγοντας ότι κύριο μέλημά τους είναι το καλό της Suri και ότι ο καθένας θα σεβαστεί το ρόλο του άλλου ως γονιός.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, η σχέση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ήταν τεταμένη. Όμως τόσο η Katie, όσο και ο Tom αποφάσισαν ότι για το καλό της κόρης τους θα πρέπει να τα βρουν.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που όπως όλα δείχνουν ο Tom Cruise υποχώρησε τόσο στο θέμα της κηδεμονίας, όσο και στο θέμα με τη θρησκευτική… καθοδήγηση της μικρής.