Σε συμφωνία κεκλεισμένων των θυρών κατέληξαν για το διαζύγιό τους ο Tom Cruise και η Katie Holmes, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ηθοποιός θα έχει την κηδεμονία της 6χρονης κόρης του, Suri.

Οι δικηγόροι του πάλαι ποτέ ζευγαριού, που παντρεύτηκε το 2006 και χώρισε πριν από περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσαν πως επήλθε συμφωνία, ωστόσο, δεν θέλησαν να κάνουν γνωστές λεπτομέρειες του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κηδεμονία της Suri θα αναλάβει η Holmes, με τον Cruise να την βλέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση φαίνεται πως έπαιξε το ότι ο 50χρονος ηθοποιός είναι αφοσιωμένος στην Σαϊντελογία, γεγονός που προβλήθηκε και ως ένας από τους λόγους για τον χωρισμό.

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει πώς θα μοιραστεί η περιουσία του ζευγαριού, η οποία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 218 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από δραστηριότητες του Cruise.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο ήθελε την ηθοποιό να εισπράττει μόλις 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, οι πληροφορίες λένε πως πλέον… αξιώνει τα μισά!