Μια ανείπωτη τραγωδία ζει ο γνωστός ράπερ και η πρώην σύζυγός του Tameka, αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο 11χρονος θετός του γιος, Kyle είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Ο μικρός χτυπήθηκε στο κεφάλι από jet ski που οδηγούσε ένας 38χρονος στη Λίμνη Lanier στην Ατλάντα, όπου είχε πάει για διακοπές με τη μητέρα και τα αδέλφια του.

Σωστικά συνεργεία έσπευσαν από αέρος στην περιοχή και όταν τον έβγαλαν από το νερό, ο μικρός δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και όλο το Σαββατοκύριακο οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως τα χτυπήματά του ήταν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ανακοινώσουν τα δυσάρεστα νέα στην απαρηγόρητη μητέρα του.

Η πρώην σύζυγος του Usher το Σαββατοκύριακο είχε ευχαριστήσει μέσω Twitter τους ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν, τονίζοντας ότι χρειάζε��αι τις προσευχές όλων τους.

Η κατάσταση όμως του μικρού δεν βελτιώθηκε. Οι γονείς του παιδιού ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα σταματήσουν τη μηχανική υποστήριξη του μικρού, αφού η μητέρα του είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση.

Στο πλευρό της είναι από την αρχή ο Usher που με το που έμαθε τα τραγικά νέα άφησε τα πάντα για να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκε κι ένα 15χρονο κορίτσι.