Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κρίση στη σχέση του Johnny Depp και της Vanessa Paradis που οδήγησε τελικά στο χωρισμό τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι δυο τους είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από το 2010, όμως τότε η τραγουδίστρια δεν ήθελε να το ανακοινώσει.

Τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Vanessa Paradis ζήλευε την επιτυχία που έκανε τα τελευταία χρόνια ο Johnny Depp, αν και η ίδια ήταν εκείνη που τον παρότρυνε να δέχεται πιο mainstream ρόλους, όπως για παράδειγμα αυτός του Jack Sparow στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Μέχρι τότε ο Depp πρωταγωνιστούσε σε πιο… εναλλακτικές ταινίες που δεν έφερνα και πολλά χρήματα στο ταμείο. Μετά τους Πειρατές όμως, γνώρισε την αποθέωση και από τότε έγινε ένα από τους πιο καλοπληρωμένους πρωταγωνιστές.

Κάποια στιγμή όμως αυτό άρχισε να μην αρέσει καθόλου στη Vanessa Paradis. Όπως αναφέρει το περιοδικό Us Weekly, η τραγουδίστρια άρχισε να αισθάνεται ότι θυσίασε την καριέρα της για την καριέρα του καλού της. Η συμπεριφορά της άλλαξε δραματικά και συχνά γινόταν επιθετική και ειρωνική.

Αποτέλεσμα; Να έχει την ��δια συμπεριφορά και ο Johhny Depp.

«Ότι κι αν έκανε ο Johnny Depp δεν ήταν ποτέ αρκετό για τη Vanessa. Όταν δούλευε ήταν δυστυχισμένη, όταν δε δούλευε τον αποκαλούσε τεμπέλη και ότι δεν κάνει πολλά για τα παιδιά του και την οικογένειά του», αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό.

Οι καυγάδες τους ήταν ομηρικοί. Η Vanessa ξεσπούσε στον ηθοποιό και αυτός το έριξε στο ποτό. Και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί, πάντα έβαζαν πάνω από όλα τα παιδιά τους.

Ο Johnny Depp μάλιστα ήταν συντετριμμένος από το γεγονός ότι η οικογένειά του διαλύθηκε. Το 2010 η Vanessa Paradis αποφάσισε να δώσει τέλος σ’ αυτή τη σχέση, όμως συμφώνησαν να μην κάνουν ανακοινώσεις.

Τώρα πια που ο χωρισμός τους έγινε γνωστός, ο Johnny βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Amber Heard και όπως λένε φίλοι του αισθάνεται πολύ καλά μαζί της.