Πρώτη ανάρτηση: 04/07/2012, 00:55

Στα δικαστήρια είναι έτοιμος να σύρει την Τάνια Τρύπη ο Μπάμπης Κράλιοβιτς.

Ο θεατρικός παραγωγός, κατηγορεί την ηθοποιό πως ενώ είχαν υπογράψει συμβόλαιο για το θεατρικό έργο «La Nona», εκείνη τον «κρέμασε»!

«Συνεννοηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διάβασε το έργο, ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Πιατά, τρελάθηκε με το ρόλο της, της άρεσε πάρα πολύ απ΄ότι είπε, και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε».

Μάλιστα όπως λέει, τον έπαιρνε μάλιστα καθημερινά τηλέφωνο, για να δει πότε θα είναι έτοιμο το συμβόλαιο της:

«Μ΄έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. Μην έχετε λέω καμία ανησυχία. Μην ανησυχείς, είναι σαν να έχεις υπογράψει».

Λίγες μέρες μετά, το συμβόλαιο ήταν έτοιμο:

«Το υπογράψαμε, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, και ήμουνα πάρα πολύ ευτυχής».

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα της Τάνιας Τρύπη όμως, άλλαξε το ευτυχισμένο τοπίο και έφερε τα πάνω κάτω βγάζοντας τον επιχειρηματία από τα ρούχα του, μιας και του ζήτησε να την απαλλάξει από τη συμφωνία, επειδή έκλεισε ρόλο σε… άλλο θίασο!

«Συγγνώμη λέει, αλλά μου βγήκε ο καλύτερος ρόλος της ζωής μου. Δεν θα έρθω δυστυχώς σ’ εσάς. Να με απαλλάξετε, γιατί θέλω να παίξω αυτό τον ρόλο».

Πλέον, ο Μπάμπης Κράλιοβιτς είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, μιας και όπως υποστηρίζει, είπε όχι σε δυο μεγάλες πρωταγωνίστριες, προκειμένου να δώσει το ρόλο στην Τάνια Τρύπη.

Το Star, επικοινώνησε όμως και με την Τάνια Τρύπη, η οποία απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, τονίζοντας πως δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια.