Τα… super κορμιά τους στην παραλία έβγαλαν Irina Shayk και Cristiano Ronaldo, που άφησαν άφωνους τους λουόμενους στο St Tropez, με τις απίστευτες αναλογίες τους να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το «ζουμί» όμως δεν είναι τα κορμιά και τα παιχνιδάκια του ζεύγους στην παραλία, αλλά το super sexy ατύχημα της 26χρονης καλλονής, μιας και φάνηκαν τ’… «απόκρυφα» της, την ώρα που έπαιζε με τον Cristiano Ronaldo μες τη θάλασσα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, την ώρα που ο ποδοσφαιριστής είχε αρπάξει την καλή του και προσπαθούσε να την βουτήξει στη θάλασσα, το μικροσκοπικό της μαγιό υποχώρησε, με αποτέλεσμα το κάτω μέρος του bikini της, να μας δείξει περισσότερα απ΄όσα έπρεπε!

Κατά τ΄άλλα, το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ, μιας και έκαναν σαν ερωτευμένοι έφηβοι, κυνηγώντας ο ένας τον άλλον μες τη θάλασσα, με την Ρωδίσα καλλονή, να έχει πάρει στο κατόπι και να καταβρέχει τον καλό της, και τον Ronaldo να την ανταμοίβει με χάδια και φιλιά.

Για να μην σχολιάσουμε το στιγμιότυπο όπου η Irina έχει διπλώσει τα δίμετρα πόδια της γύρω από τη μέση του Ronalo, και έχει εστιάσει στους… κοιλιακούς του, κοιτώντας τον σαν ξερολούκουμο!

Κάντε κλικ στις φώτο για να δείτε και του λόγου το αληθές…!