Η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον σύζυγο της λέγοντας πως «είμαστε και οι δυο της άποψης ότι δεν μπορείς να μοιράζεσαι την προσωπική σου ζωή γιατί αυτό μπορεί να χαθεί».

«Το σίριαλ “ γυναίκες” ήταν το πρώτο δικό μου και το είχα αγαπήσει πολύ. Έχω δουλέψει σαν το σκυλί. Έχω πάθει και υπερκόπωση, αλλά είμαι τυχερή. Στάθηκαν δίπλα μου άνθρωποι πολύ σημαντικοί και με πιστέψανε».

Όσο για τον σύζυγο και συμπρωταγωνιστή της δήλωσε πως «σε μια σειρά είτε είναι μια τρυφερή στιγμή είτε μια στιγμή καβγά είναι ο ρόλος εκείνη τη στιγμή. Δεν ερωτεύτηκα τον άντρα μου επειδή τον ερωτεύτηκε η Ρεγγίνα στο σήριαλ».

Όσο για την σεναριογράφο και πολύ καλή της φίλη Έλενα Ακρίτα δήλωσε πως «έχω καρμική σχέση με την Έλενα Ακρίτα. Ποτέ δεν έχω συζητήσει επαγγελματικά με την Έλενα. Την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε είπαμε τι ήταν επαγγελματικό και τελείωσε η συζήτηση εκεί».

Η Ηρώ Λούπη και η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησαν για την κολλητή τους Μαριάννα με τα καλύτερα λόγια και η ηθοποιός κατενθουσιάστηκε που τις είδε!

Τέλος, υποστήριξε πως «είμαι φοβερά ευσυγκίνητη και ακόμα περισσότερο τώρα με τη μικρή. Μοιάζει και στους δυο. Εάν θελήσει να γίνει ηθοποιός δεν θα την εμποδίσει κανείς».