Για τον έρωτα, την κρίση και τη… «Χρυσή Αυγή» μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε όσους περνούν δύσκολα αυτό το διάστημα:

«Δεν μ΄αρέσει να προχωρώ στη ζωή με μαυρίλα. Η ζωή είναι πολύ όμορφη αν τη ζει κανείς. Θέλω να είμαι και είμαι πολύ αισιόδοξη! Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει, αλλά αυτός που αυτά που έχει δεν του φτάνουν!»

Απευθυνόμενη μάλιστα στα νέα παιδιά, είπε:

«Αγκαλιά και αγάπη θέλει ο άνθρωπος. Τι να τα κάνει όλα τ΄άλλα δηλαδή; Υπάρχουν αγάπες που κρατάνε μια ζωή και ζευγάρια που τελειώνουν τη ζωή τους χέρι χέρι! Δεν υπάρχει μόνο η μαυρίλα!»

Σχολιάζοντας τ΄αποτελέσματα των εκλογών, τόνισε πως όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, έχουν «έλλειψη παιδείας. Τους καταλαβαίνω συναισθηματικά, αλλά όχι τίποτα παραπάνω! Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει και τι απηχεί αυτό το κόμμα!»

Στη συνέχεια μίλησε και για τον έρωτα, εξηγώντας τους λόγους που δύσκολα θα ερωτευόταν κάποιο μικρότερο της:

«Από μικρή, έβλεπα πάντα τους μεγαλύτερους άνδρες. Πάντα. Από 15 χρονών. Αλλά επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη, έχω μάθει ποτέ να μην λέω ποτέ! Αλλά η διάθεση μου ήτανξ πάντα προς τον έρωτα που περικλείει και πολλά άλλα συναισθήματα. Να νιώθεις ασφάλεια, να μην σου πατάνε την ελευθερία, μια αγκαλιά, μια ηρεμία… ο καυγάς με αρρωσταίνει. Και επειδή όταν θυμώσω γίνομαι πολύ ωμή και δυσάρεστη, δεν αντέχω τους καυγάδες! Έτσι και στη ζωή μου πάντα αναζητούσα, τον άνθρωπο που θα μου τα προσέφερε όλα. Αν μου προσέφερε μόνο το ερωτικό ενδιαφέρον, γιατί κι αυτό είναι μες τη ζωή, δεν το αρνούμαι!»

Τονίζει δε, πως «το κατανοώ και δεν αποκλείεται να μου συνέβαινε. Αλλά η τάση και η ροπή μου είναι προς την άλλη κατεύθυνση!»

Τέλος, αποκάλυψε πως «δεν διαπραγματεύτηκα τα χρήματα μου για το Dancing with the Stars. Δεν θεωρώ ότι σε αυτές τις εποχές που ζούμε, είναι υποτίμηση να καταλάβουμε πως πρέπει να δουλέψουμε έστω και με τα μισά χρήματα ή με τον βασικό μισθό. Σηκώνουμε τα μανίκια και ανασκουμπωνόμαστε. Δουλεύουμε για να μην πάψει η μηχανή να κινείται!Δεν τίθεται θέμα αξιολόγησης, αλλά θέμα επιβίωσης!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…