Η σύντροφος του Αλέξη Κούγια, Νέλλυ Μαυρίδου μίλησε για τη σχέση της με τον γνωστό δικηγόρο, τις εκλογές στις οποίες ήταν υποψήφια και το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη.

Η Μαυρίδου δήλωσε πως «ο Αλέξης μου έχει πει ότι είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι (αυτό των ΜΜΕ)και να προσέχω».

Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το ζευγάρι πάνω σε σκάφος υποστηρίζει πως «κατέβηκα στις εκλογές, οπότε μου δόθηκε η αφορμή. Δεν ήταν ότι καλύτερο που με βγάλανε με τα μαλλιά πάνω και τα μπλουζάκια τα τιραντάκια».

Τι είναι αυτό που της αρέσει στον Αλέξη Κούγια; «Είναι ένας άντρας που τον θαυμάζουν οι άνθρωποι του επαγγέλματος του, έτσι τον θαυμάζω και εγώ. Αυτό θέλει μια γυναίκα, να θαυμάζει αυτόν που έχει δίπλα της. Από έναν άντρα ζητάω την ηθική. Μισώ τους άντρες που τους βλέπω κάθε βράδυ έξω να περιτριγυρίζονται από 100 γυναίκες. Βρήκα αυτό που αναζητούσα στον Αλέξη Κούγια», είπε η Νέλλυ.

Όσο για τη σχέση τους, υποστηρίζει πως «δεν μπορείς να βάζεις ταμπέλες στις σχέσεις. Θέλω να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω τελειώσει εδώ και 3-4 χρόνια. Έχω δρόμο μπροστά μου. Οι γυναίκες πλέον δεν παντρεύονται στα 25 και στα 28».

Στο άκουσμα της Εύης Βατίδου, δηλώνει ότι «δεν νομίζω να έχω καμία σχέση με την Εύη Βατίδου. Ούτε έχω ούτε θέλω να έχω, ούτε να συγχέεται το όνομα μου με το όνομα της».

Τέλος, μίλησε και για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη υποστηρίζοντας πως «δεν ξέρω αν την είχε άχτι πολύς κόσμος, αλλά γιατί ο κόσμος δεν βλέπει το χαστούκι σαν μια κίνηση ενός βουλευτή και τoν επικροτεί αντί να τον κατηγορεί»;