Τους ισπανούς ποδοσφαιριστές με τις γυναίκες και τα παιδιά τους ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr!

Οι νικητές του Euro 2012 εκτός από τα γήπεδα, έχουν σκοράρει και στην προσωπική τους ζωή, δημιουργώντας τις δικές τους οικογένειες.

Ξεκινάμε με τον 30χρονο Victor Valdes, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια σχέσης με την Yolanda Cardona, απέκτησε τον Αύγουστο του 2009, το πρώτο του παιδί, τον γιο του, Dylan Valdes Cardona.

Συνεχίζουμε με τον Pepe Reina. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, είναι από το 2006 παντρεμένος, με την Yolanda Ruiz. Οι δυο τους, έχουν τρία παιδιά: Τον τον 5χρονο Grecia, την 4χρονη Alma και τον ενός έτους Luca.

Παντρεμένος είναι όμως και ο 26χρονος Raul Albiol, ο οποίος έχει αποκτήσει δυο κόρες με τη σύντροφο του Alicia: τον Jontxu και την Ane.

Και ο Fernando Torres όμως έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την σύζυγο του Olalla Dominguez Liste, με την οποία παντρεύτηκαν το 2001 και απέκτησαν δυο παιδιά. Την 4χρπονη Nora, και τον δυο ετών Leo!

Για το τέλος, σας αφήσαμε τον Andres Iniesta. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, έβγαινε με την Anna Ortiz, με την οποία και απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Valeria, τον Σεπτέμβριο του 2010.