Μετά τη στεναχώρια και τα δάκρυα του Mario Balotelli για την ήττα της ομάδας του στον τελικό του Euro 2012 κι άλλη στεναχώρια έρχεται να ταράξει τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη φορά πρόκειται για μέγα σκάνδαλο, καθώς μια μελαχρινή καλλονή ισχυρίζεται ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους!

Η Ιταλίδα ακούει στο όνομα Ραφαέλα Φίκο και όπου σταθεί και όπου βρεθεί υποστηρίζει ότι κυοφορεί το παιδί του.

Οι δυο τους είχαν μια μακροχρόνια σχέση (κοντά στα δυο χρόνια), μέχρι τον Απρίλιο του 2012 όταν ανακάλυψε ότι την απατάει! Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες με τους δυο τους ευτυχισμένους να χαμογελάνε και να κρατάνε αγκαλιά ο ένας τον άλλον.

Η κοπέλα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται πως με αυτό τον τρόπο «παίρνει εκδίκηση» από τον άσσο του ποδοσφαίρου!.Τότε ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και τον τσάκωσε στα πράσα με άλλη γυναίκα!

Η καλλονή φαίνεται πως ξέρει να «πουλάει» την εγκυμοσύνη της , καθώς δε δίνει κάποια συνέντευξη για να το ανακοινώσει επίσημα, απλά το λέει όπου μπορεί προκειμένου να γίνει πρώτο θέμα στα ξένα μέσα! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Mario Balotelli είναι πρώτο θέμα παντού αυτή τη στιγμή…