Το έκανε τελικά το μεγάλο βήμα και όπως είχε ανακοινώσει ο Alec Baldwin την Κυριακή παντρεύτηκε τη δασκάλα της yoga, Hilaria Thomas.

Ο γάμος έγινε στην καθολική εκκλησία St. Patrick’s στο Μανχάταν, παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών και εξελίχθηκε σε κυνηγητό των νεόνυμφων με τους παπαράτσι.

Διότι ο ηθοποιός είχε ετοιμάσει ολόκληρη επιχείρηση... απόδρασης για να μην καταφέρουν οι παπαράτσι να βγάλουν μια φωτογραφία από το γάμο του, κάτι όμως που δεν πέτυχε 100%.

Η Hilaria φορούσε ένα μεταξωτό φόρεμα του οίκου Amsale στο χρώμα της μανόλιας, ενώ το κοστούμι του Alec Baldwin ήταν σχεδιασμένο από τον Tom Ford.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από ένα χρόνο και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας οι δυο τους βρήκαν κοινούς κώδικες και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον ηθοποιό που είχε παντρευτεί την Kim Basinger και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 16χρονη, Ireland.

Τέτοια ήταν η χαρά του Alec Baldwin που αμέσως μετά την τελετή ανέβασε στο twitter φωτογραφία που φορά τη βέρα στο… δεξί.

Ακολούθησε δεξίωση στο Kimmel Center του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, όπου φίλοι και συγγενείς έδωσαν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.