Πρώτη ανάρτηση: 01/07/2012 20:00

Μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Μιχάλη Ασλάνη να πουλάει τα σπίτια του λόγω κρίσης, ο γνωστός μόδιστρος μίλησε αποκλειστικά στο star διαψεύδοντας ότι ο λόγος που έχει βάλει πωλητήριο στα ακίνητα του είναι η κρίση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Ασλάνης έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στο Κολωνάκι, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και στην βίλα του στην Μύκονο.

«Κατ αρχάς το σπίτι στην Μύκονο το έχω 22 χρόνια. Εγώ θα σας πω την αλήθεια, γιατί δεν έχω πρόβλημα να πω ψέματα. Το σπίτι αυτό δεν πωλείται, ενοικιάζεται. Ξέρετε εγώ είμαι μόνος μου και είπα να το νοικιάσω όπως κάνουν πολλοί. Και γιατί όχι; Σε τόσο δύσκολες εποχές, είναι σημαντικό να έχεις κάποια χρήματα βοήθεια, έτσι δεν είναι;», λέει και ξεκαθαρίζει ότι το σπίτι στο Λυκαβηττό το πουλάει, ��ιατί δεν το χρειάζεται πια. «Δεν είναι για ανθρώπους που μένουν μόνοι τους σαν και μένα. Επαγγελματικά δεν με βολεύει καθόλου».

Όσο για τα χρέη, τα οποία όπως σας είχαμε πει αποτελούν εμπόδιο, για την πώληση τους ο κ. Ασλάνης λέει: «Υπάρχουν κάποια χρέη τα οποία λόγω κρίσης καθυστερούν, αλλά είναι μικρά. Είναι σε τρεις υπαλλήλους, τα οποία και θα τα αποδώσω, γιατί άνθρωποι σαν εμένα δεν τους έχουν φάει πενταράκι, όπως λέγανε παλιά», λέει.

Ο γνωστός μόδιστρος μίλησε και για την δικαστική διαμάχη που έχει με τους υπαλλήλους του, οι οποίοι όπως υποστηρίζει τον εξαπάτησαν.