Μπορεί ο σοφός λαός να λέει πώς «άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει», όμως η Πίπα Μίντλετον καθόλου δεν το λαμβάνει υπόψη και είπε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην σχέση της με τον Άλεξ Λούντον.

Ναι, ναι, τον γνωστό χρηματιστή και πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας κρίκετ, που είχε ξεσπάσει σάλος στην Βρετανία, όταν το άφησε το κορίτσι τον περασμένο Νοέμβριο.

Παρόλο που το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Άλεξ δεν είχε αντέξει την ξαφνική δημοσιότητα της συντρόφου του και την άφησε στα κρύα του λουτρού.

Πρόσφατα δημοσιεύματα λένε ότι ο έρωτας «ξαναφούντωσε», ενώ το περιοδικό People συγκεκριμένα, γράφει ότι η αδερφή της Κάθριν, εθεάθη να φεύγει στις 7 το χάραμα από το σπίτι του Άλεξ στο Λονδίνο.

Και τι δουλειά είχε η Πίπα 7 το πρωί στο ξένο σπίτι; Τα ευκόλως εννοούμενα…

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι φίλοι του ζευγαριού είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη, γιατί η Πίπα ήταν στα πατώματα τόσο καιρό (και ας μην της φαινόταν).

Πάντως, αν όντως τα έχουν ξαναβρεί και δεν πρόκειται για μια βραδιά «να θυμηθούμε τα παλιά», μάλλον έχουν επιλέξει να το κρατούν μυστικό, αφού η Πίπα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις είναι μόνη.