«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκινάμε για παιδιά με την Αθηνά», αποκάλυψε ο Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο, εκφράζοντας την κοινή επιθυμία τους να γίνουν γονείς μετά από 8 χρόνια έγγαμου βίου!

Σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικο περιοδικό, ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση επισήμανε πως αυτό τον καιρό η αγαπημένη του έχει επικεντρωθεί στην ιππασία, ενώ ο ίδιος κάνει εντατική προετοιμασία ώστε να πετύχει διάκριση στους Αγώνες του Λονδίνου.

Αμφότεροι ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα και περνούν όλη την ώρα μαζί. Όταν ολοκληρώνουν τις προπονήσεις είναι εξαντλημένοι και αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνουν συχνά έξω, αλλά προτιμούν να μένουν σπίτι, μόνοι ή με φιλικά πρόσωπα.

Η Αθηνά έχει σταθεί σαν μητέρα στα δύο παιδιά που απέκτησε ο Αλβάρο από τον προηγούμενο γάμο του, αν και, ούτε η Βίβιαν, ούτε ο Φερνάντο, την αποκαλούν “μητέρα”: «η Αθηνά είναι πάντα στο πλευρό της Βίβιαν και τη λατρεύει… Η Βίβιαν την βλέπει σαν την καλύτερή της φίλη, περνούν ώρες μαζί και συζητούν για τα πάντα», είπε ο Αλβάρο, προσθέτοντας η σύζυγός του αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της σε αυτά.