Μετά το διαζύγιο της με τον Κώστα Σπυρόπουλο η Μαρίνα Ασλάνογλου δηλώνει και πάλι ευτυχισμένη!

Η ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για την νέ�� της σχέση και αποκαλύπτει ότι περνάει στιγμές κατάθλιψης και μελαγχολίας.

«Περνάω στιγμές κατάθλιψης και μελαγχολίας, αλλά αντιστέκομαι… Ευτυχώς προσαρμόζομαι εύκολα», λέει αναφερόμενη στην δύσκολη σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζει κάθε Έλληνας και τονίζει ότι και εκείνη αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Η ηθοποιός, που έχει σπουδάσει και ψυχολογία, αποκαλύπτει ακόμα ότι κάνει ψυχανάλυση, ενώ παραδέχεται ότι «τώρα είμαι τέλεια».

«Κεφάλαιο» : Κώστας Σπυρόπουλος - διαζύγιο

Αν και είναι δημόσιο πρόσωπο παραδέχεται ότι τρόμαξε πολύ, όταν τα media άρχισαν να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, γιατί «δεν ήμουν καθόλου συνηθισμένη».

Όσο για τον χωρισμό από τον γνωστό ηθοποιό «Δεν ήθελα να μιλήσω γι�� κάτι που βίωνα και με στενοχωρούσε εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να περάσει χρόνος… Χωρίσαμε όμορφα και ωραία με τον Κώστα και αυτό συμβαίνει όταν ο ένας σέβεται τον άλλο. Μπορεί να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για κάποιο θέμα, αλλά σαφώς και δεν είμαστε φίλοι, με την έννοια να ενημερώνει ο ένας τον άλλον για την προσωπική του ζωή», εξηγεί.

Νέος έρωτας στην ζωή της

Η ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι σήμερα ζει την ευτυχία στο πλευρό του νέου της έρωτα, τον οποίο μάλιστα γνώρισε στην Θεσσαλονίκη.

«Στην Θεσσαλονίκη γνώρισα τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή μου και με κάνει ευτυχισμένη», παραδέχεται, ενώ τονίζει ότι δεν κρύβει τη νέα της σχέση.

«Δεν θέλω να πιέζομαι για τίποτα. Και έξω βγαίνω και κυκλοφορώ ε��εύθερη. Δεν κάνω κάτι κακό για να κρύβομαι, αλλά δεν θέλω να διατυμπανίζω και το τι συμβαίνει στην ζωή μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος».