Μπορεί το βράδυ να ρίχνεται στην «μάχη» για το τιμημένο, ωστόσο, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει ήδη αποφασίσει τι θα κάνει μετά το Euro: διακοπές στη Μύκονο βρε, με την πρώην του, Μπέττυ Κουράκου, να τον συνοδεύει!

Όπως αποκάλυψε η πρώην (που γλώσσα δεν έχει βάλει μέσα της από τότε που ο Μάριο έβαλε τα δύο γκολ που έστειλαν την Ιταλία στον τελικό του Euro), μία ημέρα πριν τον αγώνα με την Γερμανία είχαν επικοινωνία μέσω Skype, στην οποία ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να λιαστεί και να βουτήξει στο νησί των ανέμων.

«Μου είπε ότι θέλει, την περίοδο που δεν θα έχει υποχρεώσεις -μάλλον στα μέσα Ιουλίου- να έρθει στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στη Μύκονο, μαζί με τον αδελφό του και την παρέα του και θα χαρεί πολύ να με δει», είπε στο «Έθνος της Κυριακής» η 24χρονη, που μπορεί να έφτασε με τον Ιταλό άσο μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, χώρισαν και παρέμειναν φίλοι.

Το πάλαι ποτέ ζευγάρι, πάντως, συνήθιζε να «αράζει» στη Μύκονο τον καιρό που ήταν μαζί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Μπέττυ έσταξε για ακόμα μία φορά μέλι για τον Μάριο… Βρε λες έτσι να εμψυχώνεται και να σκοράρει ο Ιταλός;

Δες στο βίντεο τις δηλώσεις της Μπέττυς για τον Μάριο στην κάμερα του Star