Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Τι κι αν είναι ωραίοι; τι κι αν θεωρούνται γόηδες του Hollywood; έχουν κι εκείνοι τις κακές τους στιγμές!

Μιλάμε φυσικά για τους άνδρες celebrities με τα χειρότερα μαλλιά, που οι τρίχες τους… τους κάνουν αγνώριστους!

Ξεκινάμε με τον Penn Badgley (από το «Gossip Girl»), που εμφανίστηκε μα αφανέ σγουρό μαλλί ωσάν θάμνο και γενειάδα α λα «ναυαγός», λέγοντας πως «ξέρω ότι δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά εμένα μ΄αρέσει!»

Και ο σύζυγος της Gisele όμως, Tom Brady είχε την κακή του στιγμή με τις τρίχες, αφού μια περίοδο είχε κούρεμα α λα… Ρομπέν των Δασών, με ημίμακρο μα��λί και αφέλειες στο μπροστινό μέρος. Ο ίδιος μάλιστα έχει παραδεχτεί πως κατά καιρούς, τα μαλλιά του υπήρξαν «γελοία».

Δείτε εδώ τον Brad Pitt. Όχι ένα, αλλά πολλά αστεία κουρέματα έχει κάνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. άλλοτε για τις ανάγκες ταινιών, και άλλοτε επειδή έτσι του «τη βάρεσε». Τον έχουμε δει λοιπόν με γενειάδες, με hippie style, αλλά και με μακρύ ξανθό μαλλί σε super γυναικείο χτένισμα.

Τα σχόλια περιττά για τον Justin Timberlake, με μαλλιά ράτσα κοτσιδάκια στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όταν ακόμα ήταν στους N Sync. Μάλιστα ο ίδιος με διάθεση έντονης αυτοκριτικής, χαρακτήρισε το εν λόγω κούρεμα ως «το χειρότερο που έχω κάνει ποτέ!»

Πώς να χαρακτηρίσουμε τώρα το χτένισμα του Robert Pattinson, μιας και μας θυμίζει κάτι από ψαλιδοχέρη και… ξωτικό!

Για το τέλος, σας αφήσαμε τον Bradley Cooper, που θα μπορούσε να κερδίσει μέχρι και βραβείο ως ο πιο… «αγνώριστος», μιας και τον είδαμε στο παρελθόν με μακρύ, σγουρό μαλλί που κοκκινίζει!