Στο σφυρί βγάζουν οι Γερμανοί το σπίτι του ηθοποιού Νίκου Ορφανουδάκη, του ταβερνιάρη της τηλεοπτικής επιτυχίας «Το Νησί», μετά από δικαστική διαμάχη για τηλεοπτικό σποτ!

Όχι μόνο δεν τον πλήρωσε η γερμανική εταιρεία τον ηθοποιό που διαφήμισε ούζο, αλλά του ζητούν και… τα ρέστα!

«Πέρασα από κάστινγκ εδώ στην Ελλάδα. Πήγαμε στην Μύκονο για το γύρισμα του διαφημιστικού, που ήταν για αποκλειστική χρήση στην τηλεόραση και μόνο στη Γερμανία», είπε ο Νίκος Ορφανουδάκης στο Star, προσθέτοντας πως στη συνέχεια άρχισαν τα… παζάρια, με την εταιρεία να του προτείνει να πάρει το 1/5 από όσα είχαν συμφωνήσει.

Για ένα χρόνο έγραφε το συμβόλαιο ότι θα παίζει το διαφημιστικό στην τηλεόραση, όμως, τελικά έπαιξε… έξι, χωρίς ο ηθοποιός να το γνωρίζει και, φυσικά, χωρίς να πάρει δεκάρα τσακιστή για τα πνευματικά δικαιώματα!

Φίλος του τον ενημέρωσε ότι το σποτ εξακολουθεί να παίζ��ι και εκείνος αποφάσισε να πάει στο Μόναχο για να βρει το δίκιο του. Ωστόσο, ο Νίκος Ορφανουδάκης έχασε το δικαστήριο και καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, αλλιώς θα κατασχεθεί το σπίτι του, στην Ελλάδα.

«Είμαι στη διαδικασία να γλιτώσω το σπίτι μου. Υπάρχει μία διορία λίγων ημερών. Όχι, τα λεφτά δεν τα έχω», κατέληξε ο ηθοποιός.