Σαν «βόμβα» έσκασε στο Χόλυγουντ ο χωρισμός του Τομ Κρουζ με την αρκετά μικρότερη σύζυγο του Κέιτ Χολμς, παρόλο που οι κακές γλώσσες σχεδόν από την αρχή του γάμου έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει και πολύ.

Ο λόγος του εν λόγω σχολίου προέκυπτε από το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο τους ήταν κάτι παραπάνω από σκληρό.

100 σελίδες με όρους που δεν χωράει ο κοινός νους αναμένεται τώρα να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην μοιρασιά της αμύθητης περιουσίας του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Κέιτ εκτός ότι θέλει την αποκλειστική κηδεμονία της μικρής ζητάει να… διαπραγματευτούν ξανά τους όρους, που της έδωσαν 3 εκατ. δολάρια για την γέννηση της κόρης της (αυτό ανέφερε το συμβόλαιο)!

Το συμφωνητικό αναφέρει ότι για κάθε χρόνο που το ζευγάρι έμενε παντρεμένο η ηθοποιός θα λάμβανε από τον σύζυγο 3 εκατ. δολάρια, ενώ με την συμπλήρωση 11 ετών γάμου θα περνούσε στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 33 εκατ. δολαρίων και τα κλειδιά από το σπίτι – παλάτι στην Καλιφόρνια.

Επειδή ο φλογερός έρωτας έσβησε στα πέντε χρόνια και κάτι ψιλά, η Κέιτ «κινδυνεύει» να πάρει μόνο 15 εκατομμύρια και την βίλα αξίας 35 εκατ. δολαρίων στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς.

Αλλά με μια περιουσία που ξεπερνά τα 275 εκατομμύρια δολάρια η Κέιτ αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολύ την ύπαρξη της Σούρι, για να αποκτήσει περισσότερα.