Με σέξι πόζες στην παραλία αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου μερικά από τα μυστικά της, μεταξύ των οποίων το ότι δεν κυνηγάει τον μεγ��λο έρωτα, αλλά και τον τρόπο που διατηρείται σε φόρμα!

«Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη στιγμή στη ζωή μου έχει η δουλειά μου. Δεν υπάρχει χρόνος για τα προσωπικά μου, ειδικά τώρα που λόγω συναυλιών είμαι συνέχεια στο δρόμο», είπε η εκπρόσωπός μας στην Eurovision και πρόσθεσε: «δεν κυνηγάω να βρω τον μεγάλο έρωτα, αλλά αν έρθει στη ζωή μου θα τον δεχτώ. Την λαμαρίνα την δαγκώνεις πάντοτε όταν δεν το περιμένεις!».

Μιλώντας για το πώς διατηρείται fit, η Ελευθερία δεν έκρυψε την αδυναμία της στο καλό φαγητό: «ξεκινάω την μέρα μου με ένα καλό πρωινό και φροντίζω να κάνω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες. Τρώω πολλά φρούτα και ψητό κρέας ή ψάρι με σαλάτα», αποκάλυψε, συμπληρώνοντας ότι δεν παραλείπει να γυμνάζεται ώστε να κάνει τις… διατροφικές παρασπονδίες της!

«H Eurovision ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δεν στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα. Για μένα οι θέσεις είναι μόνο νούμερα», συνέχισε η σέξι τραγουδίστρια, που αυτό τον καιρό κάνει συναυλίες, μόλις κυκλοφόρησε καινούργιο τραγούδι (το «Hearts Collide», όπως έχει ήδη γράψει το star.gr) και ετοιμάζει τον πρώτο της δίσκο.