Μπορεί το 2012 να είναι δίσεκτο, αυτό όμως δεν πτόησε τον Νάσο Γαλακτερό να το πάρει απόφαση και να βάλει και τρίτο στεφάνι. Ο πρ��ην άσος του μπάσκετ παντρεύεται τον Αύγουστο την καλή του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την οποία είναι μαζί τεσσεράμισι χρόνια.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, γενέτειρα της δημοσιογράφου, στις 18 Αυγούστου, μέσα σε ένα εκκλησάκι στο Αμερικάνικο Κολέγιο. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 60.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα δημοσιεύτηκε και η αγγελία γάμου τους, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τότε φήμες που είχαν φουντώσει στην κυριολεξία.

Ο Νάσος Γαλακτερός εδώ και καιρό είχε δηλώσει ότι είναι έτοιμος να ντυθεί και τρίτη φορά γαμπρός, τονίζοντας ότι ο γάμος θα γίνει όταν και αν το αποφασίσει η Νάνσυ.

Η δημοσιογράφος λοιπόν αποφάσισε μετά από τεσσεράμισι χρόνια να πει το μεγάλο ναι και έτσι τον Αύγουστο θα ντυθεί νυφούλα. Ο πρώτος που χάρηκε με την είδηση ήταν ο 14χρονος γιος του Νάσου, Παύλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θα επιλέξει το νυφικό της από τον οίκο που διαθέτει η οικογένειά της και θα είναι τόσο απλό που θα θυμίζει περισσότερο φόρεμα και όχι νυφικό.

Η διακόσμηση, τόσο της εκκλησίας, όσο και του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση θα είναι λιτή και ρομαντική ακολουθώντας όλο το σχεδιασμό του γάμου που σύμφωνα με το ζευγάρι θα είναι λιτός και διακριτικός.

Για ταξίδι του μέλιτος δεν έχουν αποφασίσει ��κόμα πού θα πάνε αν και μέσα στις επιλογές τους είναι η Χαλκιδική ή κάποιο νησί του Αιγαίου.