​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Το γλυκύτατο κοριτσάκι που γνωρίσαμε στην ταινία που ανέδειξε την ελληνική ομορφιά , «Mamma Mia» ,η Amanda Seyfried είναι το ανερχόμενο αστέρι του Hollywood!

Η νεαρή ηθοποιός είναι μόλις 27 ετών και ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 11 ,αρχικά ως μοντέλο!!

Η ηθοποιία μπήκε στη ζωή της στα 15 της χρόνια. Το ευρύ κοινό την γνώρισε στην ταινία «Mean girls», ενώ το μεγάλο της ντεμπούτο το έκανε με το «Mamma Mia».

To χιούμορ που την διακρίνει φαίνεται και από τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς. Λόγου χάριν «ήμουν κοκαλιάρα από τη φύση μου και φορούσα σιδεράκια, οπότε δεν ήμουν ένα χαριτωμένο μοντέλο. Ποτέ δεν ένιωσα όμορφη, αλλά ήταν διασκεδαστικό και πήρα και μια επιταγή με την οποία μπορούσα να αγοράσω γλυκά».

Η Amanda εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ενώ δεν είναι λίγες και οι αισθησιακές φωτογραφίσεις που έχει κάνει αφήνοντας την αντρική φαντασία να οργιάσει…

Στο παρελθόν η Amanda είχε δηλώσει πως «είμαι αγχωτικός τύπος και παίρνω και χαπάκια παρά το γεγονός ότι είμαι μιρκή για να ηρεμώ και να μου φεύγει όσο γίενται το άγχος».

Πρόσφατα ενθουσιαστήκαμε στην ιδέα ότι θα έρθει μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς της άρεσε τόσο πολύ η χώρα μας και ομορφιές της που δήλωσε ότι «στο μέλλον θα ήθελα να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα».

Να και μια όμορφη γυναίκα που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας!Αυτά να βλέπουν οι γερμναοί…