​Λίγο καιρό πριν γίνει κουμπάρος στον Γιάννη Μανιάτη, ο Χρήστος Χολίδης μιλά για την σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού και λέει πως πια δεν κρύβονται:

«Αφού βγήκαμε και το είπαμε, ηρέμησαν κάπως τα πράγματα. Πιστεύω όμως ότι επειδή κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο και είμαι κομμάτι του, μερικά πράγματα πρέπει να τα γνωρίζει. Όμως, μέχρι εκεί».

Τονίζει ωστόσο, πως μόνο η ομορφιά δεν είναι ικανή να τον κρατήσει σε μια σχέση:

«Η ομορφιά της Δούκισσας είναι αναμφισβήτητη, όμως δεν είναι αυτό που θα με κρατήσει σε μια σχέση. Η Δούκισσα είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει μια αθωότητα και μια αγνότητα που μου αρέσει πολύ. Είναι επίσης πολύ ευγενική. Αυτά είναι για μένα μερικά από τα ιδιαίτερα στοιχεία της. Όλα αυτά, τα έχει πάρει από την οικογένεια της που είναι πολύ δεμένη και αγαπημένη. Τα παιδιά τελικά είναι ο καθρέφτης των γονιών!»

Μάλιστα παραδέχεται, πως από τότε που έκανε σχέση με τη Δούκισσα, έχει εντάξει στο πρόγραμμα του, το τραγούδι «όλες οι αγάπες μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως στα σχέδια του είναι η δημιουργία οικογένειας και σκέφτεται πως ο γάμος και τα παιδιά «κάποια στιγμή εύχομαι να μου συμβούν. Βέβαια δεν το έχω βάλει στόχο. Σκέφτομαι όμως ότι θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα είναι έτοιμος να τα κάνω όλ΄αυτά!»