Πρώτη ανάρτηση:27/06.2012 00:41

Πλάνα από το σπίτι όπου έζησε ο Δημήτρης Μητ��οπάνος προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ενώ στενοί συνεργάτες και φίλοι του μίλησαν λίγους μήνες μετά τον θάνατο του μεγάλου ερμηνευτή.

Φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων, αντικείμενα της ομάδας του, του Ολυμπιακού, αποκόμματα άρθρων που μιλούσαν για εκείνον είναι μερικά μόνο από όσα συνέθεταν τον προσωπικό χώρο του Δημήτρη Μητροπάνου.

Στενοί συνεργάτες και φίλοι του «μάγκα», ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια ανάμεσά μας.

«Μου άρεσε πολύ σαν άνθρωπος, γιατί ήταν πολύ καθαρός. Σε αυτά τα 24 – 25 χρόνια που ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και την δισκογραφία, αυτός ο άνθρωπος δεν με απογοήτευσε ποτέ! Ήταν ατόφιος! Όταν πίστευε ένα πράγμα, δεν του άλλαζε την γνώμη κανένας», δήλωσε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος.

Η μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη της Πέγκυς Ζήνα: «κάποια στιγμή, στο δεύτερο μέρος, ξέσπασε μπόρα. Γύρισα το κεφάλι μου να δω πώς θα αντιδράσει ο κόσμος και είδα να ανοίγουν ομπρέλες σε όλο το θέατρο και ο κόσμος να σηκώνεται όρθιος. O καλύτερος σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να πετύχει αυτό το σκηνικό!».

«Δεν του άρεσαν τα τραγούδια που όλοι έλεγαν ότι θα γίνουν σουξέ. Ο Δημήτρης έλεγε “αυτό μπορεί να γίνει σουξέ, αλλά εμένα μου αρέσει το άλλο"», αποκάλυψε ο Γιάννης Σινάνης, «το μπουζούκι» του, προσθέτοντας πως ο Δημήτρης Μητροπάνος πάντα έβαζε ένα τραγούδι του Βαγγέλη Κορακάκη, το «Πρώτ�� Φθινόπωρο», στο πρόγραμμά του. «Δεν του άρεσαν τα σπασίματα. Όταν έπεφταν ποτήρια ή μπουκάλια από τα τραπέζια, δεν του άρεσε. Αισθανόταν ότι δεν σέβεται τον τραγουδιστή ο πελάτης που έκανε αυτή την κίνηση», συμπλήρωσε.