Ο Χρήστος Σπανός έγινε γνωστός ως «Ερμής» στην τηλεοπτική σειρά «Άκρως οικογενειακόν» με τ�� Γιάννη Μπέζο. Τότε όμως που υποδυόταν το νεαρό μαθητή έγινε και για πρώτη φορά πατέρας, σε ηλικία μόλις 28 ετών, ενώ η σύζυγός του υπήρξε όπως αποκάλυψε και καθηγήτριά του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εκείνος βρισκόταν στο τελευταίο έτος, κι εκείνη μόλις είχε επιστρέψει από τη Ρωσία, όπου σπούδασε μουσική και δίδασκε στο Εθνικό.

Αμέσως μόλις την είδε γοητεύτηκε, όμως όπως εξομολογήθηκε δεν την αποκάλυψε τα αισθήματά του και περίμενε να τελειώσει πρώτα τη σχολή. Όταν λοιπόν τελείωσαν και δεν ήταν πλέον μαθητής και καθηγήτρια της ζήτησε να βγουν ραντεβού και από τότε είναι μαζί.

Μάλιστα η κόρη τους, Μαρίνα είναι 10 ετών και όπως είπε και ο ίδιος είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής του.

«Η Μαρίνα έχει θέμα με τα φιλιά που δίνω στη δουλειά μου. Μια φορά μου είχε κάνει σκηνή, αλλά μου λέει και πολύ γλυκά πράγματα. Ότι είμαι ο καλύτερος μπαμπάς και τέτοια», είπε.

Αυτό που την κέρδισε στη σύζυγό του ήταν ο δυναμισμός της και το χιούμορ της, ενώ φέτος συνεργάζονται για μία ακόμα φορά στις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, αφού εκείνη έχει αναλάβει τη μουσική διδασκαλία.