Με φόντο τη θάλασσα και φορώντας ένα λευκό διχτυωτό φόρεμα, η Άντζελα Δημητρίου βγήκε σήμερα στη «Μεσημεριανή Μελέτη» να δώσει τη δική της απάντηση για όλα όσα ακούγονται σχετι��ά με επικείμενη συναυλία της στα Κατεχόμενα.

«Ντροπή και αίσχος τους να με αποκαλούν Μοιχαλίδα. Δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι ούτε η αδελφή τους να είναι Μοιχαλίδα, ούτε η μάνα τους», είπε η Λαίδη, απαντώντας σε κάποιους που μέσω του Facebook της επιτέθηκαν για την απόφασή της να τραγουδήσει στα Κατεχόμενα.

Η τραγουδίστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα είπε:

«Μου έγινε μια πρόταση, αλλά δεν ήξερα ότι είναι στα Κατεχόμενα. Ο μάνατζέρ μου, μου έκανε μία πρόταση να τραγουδήσω στο καζίνο για κάποιος Λιβανέζους. Εγώ πού να ξέρω ότι είναι στα Κατεχόμενα; Γι’ αυτό και είπα ότι η μουσική δεν έχει σύνορα».

Μάλιστα θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να αποκρούσει τα πυρά που δέχθηκε τόνισε:

«Ο κόσμος δεν βλέπει τα τούρκικα σίριαλ; Γιατί κρίνουν εμένα; Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για την Κύπρο, ενώ δεν είμαι Κυπραία. Πριν πολλά χρόνια με τη Ρούλα Κορομηλά, τηλεμαραθώνιο, πρώτο video clip στην Πέτρα του Ρωμιού, με το Σάκη Ρουβά στην Πράσινη Γραμμή που τον πήγα εγώ και άλλα πολλά. Μην σπιλώνουν έτσι την Άντζελα Δημητρίου, που δε�� είχε ιδέα πού πάει».

Στο τέλος μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη αν έχει κάνει κάποιο λάθος, ενώ ο μάνατζέρ της αποκάλυψε ότι και πέρσι είχε δεχθεί πρόταση, ύψους 60.000 ευρώ για να τραγουδήσει στα Κατεχόμενα και την απέρριψε αμέσως.

Η Άντζελα μάλιστα θα δώσει μια συναυλία στην Κύπρο, αφιλοκερδώς, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να τραγουδήσει στα Κατεχόμενα.