​Συνέντευξη στη: Χριστίνα Βεργιώτη

Λίγες μόλις ημέρες πριν την συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη, οι Duran Duran μίλησαν αποκλειστικά στο star.gr, και μας «προειδοποίησαν», πως φέτος θα είναι καλύτεροι από ποτέ, μιας και εκτός του ότι έχουν ωριμάσει, λατρεύουν πολύ και την Ελλάδα!

«Λατρεύουμε να δίνουμε συναυλίες στη χώρα σας. Περνάμε υπέροχα κάθε φορά που ερχόμαστε. Είναι μια χώρα που ανυπομονούμε να επισκεφθούμε», μας είπε ο μπασίστας του συγκροτήματος John Taylor.

Μάλιστα δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να επισκεφθεί και τη Χαλκιδική, ώστε να εξερευνήσει περισσότερο τις ομορφιές της χώρας μας!

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως η συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη θα είναι η μοναδική για φέτος στη χώρας μας:

«Δεν θα δώσουμε άλλη συναυλία φέτος στην Ελλάδα. Για την επόμενη χρονιά, δουλεύουμε πάνω σ΄ένα καινούργιο album. Πολύ πιθανό λοιπόν αν έχουμε την ευκαιρία, να έρθουμε του χρόνου στην Ελλάδα» δήλωσε ο Taylor.

Τόνισε δε, πως θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από τους Duran Duran, μιας και «σήμερα είμαστε πολύ καλύτεροι και έχουμε πιο πολλή πλάκα απ΄ότι πριν 10 χρόνια.Υπάρχει σεβασμός για το συγκρότημα μας, η συνεχής δουλειά, αλλά και το γεγονός πως πάντα συμβαδίζαμε με τα νέα μουσικά trends, απέδωσε καρπούς. Νομίζω πως ο κόσμος το σεβάστηκε αυτό».

Ξεκαθαρίζει ακόμα, πως μπορεί στο παρελθόν το συγκρότημα να πέρασε από συμπληγάδες, αλλά όλ΄αυτά πλέον είναι περασμένα ξεχασμένα. Γι΄αυτό και δεν θ΄άλλαζε με τίποτα το παρελθόν και όλα όσα έχει ζήσει:

«Ο δρόμος ήταν δύσκολος. Για όλους υπήρξαν πάρα πολλές προκλήσεις. Αλλά πρέπει να προσέχεις τα βήματα σου. Να κάνεις ένα βήμα τη φορά. Είναι επικίνδυνο να θες ν΄αλλάξεις το παρελθόν. Έχω μια θαυμάσια ζωή σήμερα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι΄αυτό που είμαι και για το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Που κάθομαι σε αυτή τη θέση, και σου μιλάω, νιώθω πολύ ευλογημένος».

Και συνέχισε λέγοντας πως:

«Δεν ξέρω αν έστω και μια μικρή αλλαγή σε όλο αυτό το ταξίδι, θα κατέληγε το να είμαι στη θέση που είμαι σήμερα και να μιλάω από τη θέση που μιλάω. Δεν θ’ άλλαζα τίποτα νομίζω! Η πορεία μου στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν τόσο θαυμάσια, και ευλογημένη. Τα πράγματα που έγιναν λάθος, και δεν ήταν τόσο θαυμάσια, πρέπει να μας γίνουν μαθήματα και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις εμπειρίες για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Τι να περιμέν��τε οι fans των Duran Duran στις 6 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη;

«Τριάντα χρόνια μουσικής από τους Duran Duran. Tην καλύτερη και πιο δημοφιλή δουλειά μας με έμφαση στο τελευταίο μας album, από το οποίο θ΄ακουστούν 3-4 τραγούδια! Είμαστε καλύτεροι απ΄ότι τις προηγούμενες χρονιές!» είπε ο John Taylor.