Την… «παρέα» της Beyonce απολαμβάνει η Kim Kardashian! Η 31χρονη celebrity, όπως είναι γνωστό «τα έχει» με τον ράπερ Kanye West, και δεν λείπει λεπτό από δίπλα του. Πόσο μάλλον από τις συναυλίες που δίνει αυτό το διάστημα με τον άλλο μεγάλο ράπερ, Jay Z.

Κάπου εκεί συναντήθηκε λοιπόν και με την Beyonce, η οποία βρισκόταν στην πρώτη πρώτη σειρά, κάνοντας σαν φανατική θαυμάστρια.

Οι δυο γυναίκες, δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένες, και όπως θα δείτε έκαναν σαν τρελές, φωνάζοντας και χαμογελώντας όλο χαρά.

Από τις VIP θέσεις της συναυλίας στο Birmingham, Beyonce και Kim Kardashian έδειχναν πολύ κοντά η μια στην άλλη, παρά τις φήμες που ήθελαν την Beyonce να μην εγκρίνει την 31χρονη celebrity.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα, οι δυο τους λέγεται πως είχαν δειπνήσει, ώστε να σπάσει ο πάγος ανάμεσα τους, μιας και η Beyonce πάντοτε θεωρούσε π��ς η Kim δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, και πως έγινε διάσημη όχι χάρη στο ταλέντο της, αλλά στο sex tape και το reality όπου πρωταγωνιστεί με την οικογένεια της.

Στη συναυλία πάντως… μια χαρά τις είδαμε τη μια δίπλα στην άλλη! Παρόλο που με το που είδαν φωτογράφους προσπάθησαν να κρυφτούν, οι δυο γυναίκες βρίσκονταν σε πολύ μεγάλα κέφια και ανεβασμένη διάθεση.

Κάντε κλικ και δείτε το video…