Έχει σχέση η Ελένη Φουρέιρα αυτό το διάστημα; «Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Σε μια σχέση μου όταν δίνω εγώ, όταν είμαι πολύ ερωτευμένη ικανοποιούμαι πιο πολύ. Αυτό με κρατάει σε εγρήγορση. Είμαι τόσο επικεντρωμένη στη δουλειά μου που μια σχέση δε θα με βοηθούσε».

Και προσθέτει πως «μου παίρνει πολύ χρόνο η δουλειά μου. Είμαι γεννημένη το ’87.Μου παίρνει πολύ χρόνο η δουλειά μου. Όταν θα’ναι κάτι πολύ σοβαρό θα το επισημοποιήσω».

Επειδή το καινούργιο της Cd λέγεται «Τι πονηρό μου ζητάς» η Ελένη Φουρέιρα υποστηρίζει πως «στη ζωή μου είμαι πολύ στο να «δίνω», έχω ένα θέμα».

Η ίδια πιστεύει πως δεν έχει αλλάξει από τότε που έγινε γνωστή. Και ισχυρίζεται ότι «επειδή έχω ζήσει και χειρότερα και από τα πολύ δύσκολα πάλεψα μόνη μου για να φτάσω εδώ, αν για κάποιους είμαι καλά έχω να πω στον κόσμο ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλουμε».

Πως είναι για εκείνην ο ιδανικός άντρας; «Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι το παν. Να σε κάνει να νιώθεις καλά μαζί του. Να σε κάνει να νιώθεις ωραία..Γεμάτη»!

Τέλος, δηλώνει πολιτικοποιημένη, ενώ ισχυρίζεται ότι «οι Έλληνες έχουμε ιστορία τεράστια και επειδή σεβόμαστε και αγαπάμε αυτή την ιστορία, όσο κι αν δεν θέλουν να το πιστέψουν στο εξωτερικό δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί».