Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Τους celebrities που αν τους πετύχετε ποτέ σε αεροπλάνο, καλύτερα ν΄αλλάξετε πτήση ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr!Μην τους πετύχεις στον… «αέρα» είναι, και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

O Alec Baldwin, δεν δέχεται να του πείτε να κλείσει το κινητό του. Μια φορά, μια αεροσυνοδός έκανε το λάθος να του το πει, κι εκείνος κατέβηκε από το αεροπλάνο, αλλάζοντας πτήση!

Ο τραγουδιστής της country John Rich από την άλλη, μια μέρα είχε πιει τόσο πολύ, που επιβιβάστηκε «λιώμα» υπό την επήρεια hangover σε αεροπλάνο, και δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν!

Ποιος θα ξεχάσει τον Gerard Depardieu, ο οποίος κατούρησε σε πτήση της Air France, στο διάδρομο του αεροπλάνου, επειδή δεν μπορούσε να περιμένει στη θέση του για 15 ακόμα λεπτά!

Χαμό σε πτήση έκανε και ο Snoop Dog, επειδή απαγόρεψαν σε κάποιους συνεργάτες του να κάτσουν στην πρώτη θέση μαζί του, επειδή εκείνοι είχαν κλείσει οικονομικά εισιτήρια. Ο ράπερ τα πήρε με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη… «στενή»!

Κακό χαμό σε πτήση έκανε μια φορά και η Ivana Trump, που έπαθε νευρική κρίση από κάτι παιδάκια που ήταν άτακτα, άρχισε να ουρλιάζει, δεν μπορούσαν να τη συνεφέρουν, και ο πιλότος αναγκάστηκε να… προσγειώσει το αεροπλάνο!

Καλά για τη Naomi Campbell δεν το συζητάμε. Αφού έχει δείρει τις μισές της βοηθούς, η μαύρη γαζέλα μια φορά «τα έβαλε» και με τον πιλότο πτήσης, αποκαλώντας τον «ρατσιστή» και φτύνοντας τον. Όπως είναι φυσικό δεν πέταξε ποτέ, και την κατέβασαν από το αεροπλάνο.

Για το τέλος, σας αφήσαμε την Courtney Love, η οποία μια φορά είχε τσακωθεί στον αέρα με μια αεροσυνοδό, τόσο πολύ που ο πιλότος αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια του αεροδρομίου!