Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Τις stars που έκαναν πλαστική αλλά δεν το έκρυψαν ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr!

Ξεκινάμε με την Denise Richards. H ηθοποιός έκανε την πρώτη της πλαστική στήθους στα 19, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη. Είκοσι χρόνια αργότερα, έκανε κι άλλη προκειμένου να τη διορθώσει. Μάλιστα όλο χαρά βγήκε και δήλωσε πως «αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος!»

Και η Vienna Girardi όμως, παραδέχτηκε σε συνέντευξη πως διόρθωσε τη μύτη της γιατί δεν την έκανε να νιώθει καλά, μιας και της δημιουργούσε τεράστια ανασφάλεια.

Άτυχη με την πλαστική της και η Lisa Rinna, που έβαλε σιλικόνη στα χείλη, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα μιας και όπως είπε, τα χείλη μου άρχισαν να «ορίζουν» το ποια είμαι.

Η Cameron Diaz από την άλλη, έφτιαξε το διάφραγμα στη μύτη της ώστε ν΄αναπνέει καλύτερα, δηλώνοντας πως το κάνει καθαρά για ιατρικούς και όχι για αισθητικούς λόγους.

Το διάφραγμα της όμως διόρθωσε και η Ashley Tisdale, ώστε να βοηθήσει την υγεία της όπως είπε.

Φαν των πλαστικών η Heidi Montag από την άλλη έκανε τόσες πολλές σε τόσα σημεία του σώματος της, που βγήκε και είπε πως «έχω πιο πολλές ουλές και τομές στο σώμα μου, απ΄αυτές ακόμα κι από ανθρώπους που είχαν ατύχημα με αυτοκίνητο».

Καλά για την Dolly Parton, δεν το συζητάμε. Έχει χάσει το λογαριασμό από τις πλαστικές και… συνεχίζει. Όταν κάτι δεν της αρέσει, όχι μόνο το διορθώνει αλλά και το δηλώνει!

Για το τέλος, σας αφήσαμε την Jennifer Aniston, που έχει υποβληθεί σε πλαστική μύτης αλλά για να φτιάξει κι αυτή το διάφραγμα της όπως βγήκε και δήλωσε αργότερα.