Λίγα λεπτά πριν από τον μεγάλο αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στο Euro 2012, οι επώνυμοι κάνουν μια ευχή αποκλειστικά στο star.gr.

Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Ο Δημήτρης Βλάχος με ενθουσιασμό και πάθος δηλών��ι: «Εύχομαι η Εθνική μας να σκίσει και να δείξει πόσο μεγάλη ψυχή έχουμε».

O Βασίλειος Κωστέτσος εμπνεύστηκε από τους 300 με αρχηγό τον Λεωνίδα και δηλώνει: «Εύχομαι τα καλύτερα και ως Σπαρτιάτες από την ταινία των 300 να κερδίσουν και στο φινάλε να κρατήσουν το Κύπελλο στα χέρια τους, γιατί αυτή τη φορά την θέλουμε διπλά τη νίκη αυτή! Έχω διαίσθηση ότι θα κερδίσουμε όχι μόνο γιατί είναι σε καλή φόρμα, αλλά είναι και το σθένος που έχουν στο να κερδίσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας. Θα την φυγαδεύσουμε τη Madame Μέρκελ».

Η Μαριάντα Πιερίδη περιμένει με χαρά να δει την Ελλάδα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό απέναντι στη Γερμανία και εύχεται: «Καλή επιτυχία έχουμε μέσα από την ψυχή μου. Θεωρώ ότι έχουμε ��ολλές πιθανότητες γιατί είμαστε Ελληνάρες εμείς. Απόψε θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος. Ευτυχώς που θα είναι η Μέρκελ εκεί για να το ζήσει! Οι Έλληνες έχουμε μεγάλο πάθος μέσα μας και απόψε θα το βγάλουν αυτό οι Έλληνες»!!