Η Κάτια Δανδουλάκη διακρίνεται για το ότι είναι πολύ χαμηλών τόνων, αγαπάει τους συναδέλφους της και δεν θέλει να λέει κακή κουβέντα για κανένα. Όμως σήμερα στο Πρωινό mou δεν μπορέσαμε να μη διακρίνουμε στα λόγια της μια μικρή πικρία για το γεγονός ότι ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί της.

Αφορμή στάθηκε η κουβέντα για το αν πρέπει οι ηθοποιοί να βάζουν υποψηφιότητα για βουλευτές. Εκεί λοιπόν ρώτησε την Κάτια Δανδουλάκη ο Γιώργος Λιάγκας τη γνώμη της για το γεγονός ότι ο Παύλος Χαϊκάλης έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε.

«Δεν το είχε συζητήσει. Ήταν ξαφνική η απόφαση του Παύλου. Μας ξάφνιασε όλους. Γιατί ήμασταν οργανωμένοι να κάνουμε δουλειά μαζί, αλλά η ζωή έχει αυτά τα απρόβλεπτα κι επειδή η ανατροπή στη ζωή μας είναι μια καθημερινότητα πάρα πολύ σκληρή και από την άλλη μπορεί να είναι πολύ γοητευτικό για τον Παύλο να μπει σε μια καινούργια διαδικασία και ίσως να ήταν καλό για όλους μας», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μπορεί αυτό να προκάλεσε μια αναστάτωση στα σχέδιά της, αλλά πιστεύει ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

«Δεν το λέω αυτό στον εαυτό μου σαν κομπρέσα για να παρηγορηθώ. Όχι… παρά είναι μεγάλο το σημάδι για να μην είναι για καλό μου», είπε πάλι όλο νόημα.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους ήταν επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη.

«Δε θα ήθελα αυτό να δημιουργήσει μια κακή αίσθηση. Πιστεύω ότι κανέναν δεν μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι. Περάσαμε έναν ευτυχισμένο χειμώνα, ήταν εξαιρετικός σ’ αυτό που έκανε, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα όταν πήρε την απόφαση να μας αφήσει, γιατί κινδυνέψαμε να μην πάμε πουθενά, αλλά είμαστε πάρα πολύ ευτυχείς που ένας επίσης εξαιρετικός ηθοποιός, ο Χ. Χατζηπαναγιώτης δέχτηκε με λαχτάρα τον ρόλο», είπε.