Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Οι stars του Hollywood έχουν μερικά κολλήματα και δεν λένε να… ξεκολλήσουν. Όπως ας πούμε με συγκεκριμένα μέρη του σώματός τους που όταν στήνονται μπροστά σε φωτογραφικό φακό θέλουν ντε και καλά να τα επιδεικνύουν.

Πάρτε για παράδειγμα την Rihanna. Μπορεί να έχει πει ότι δεν ντρέπεται για το σώμα της, όμως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην πλάτη της. Γι’ αυτό και σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις φροντίζει να φοράει εξώπλατες τουαλέτες και να ποζάρει με την… πλάτη φόρα παρτίδα.

Ποιος μπορεί να περάσει το δεξί πόδι της Angelina Jolie; Η ηθοποιός, που μπορεί να έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για το γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά κιλά, λατρεύει τους μηρούς της και εξ ου και η φημισμένη πλέον πόζα της.

Τους κοιλιακούς της λατρεύει η Miley Cyrus. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της φροντίζει να φοράει κοντά μπλουζάκια, ή να υπάρχει διαφάνεια στο μέρος της κοιλιάς.

Για την Kim Kardashian δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε ποιο είναι το αγαπημένο σημείο του σώματός της. Ο ποπός της φυσικά!!!! Ότι και να φορέσει φροντίζει να τονίζεται το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της, ενώ σε κάθε της πόζα τη βλέπουμε από… πίσω.

Η Jennifer Lopez πάλι θέλει να επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Σπάνια επιλέγει να φορέσει maxi δημιουργίες και με τις κατάλληλες γόβες, κάνει τις κυρίες να σκάνε από τη ζήλεια τους.

Η Cameron Diaz θέλει να επιδεικνύει με τα σύνολα που επιλέγει τα καλογυμνασμένα χέρια της. Γι’ αυτό και σε όλες της τις πόζες θα τη δείτε να φορά τουαλέτες είτε στράπλες, είτε έξωμες. Άλλωστε έχει ρίξει πολύ ιδρώτα για να τα αποκτήσει, οπότε γιατί να μην τα δείξει;

Τέλος η Katy Perry επιδεικνύει συνεχώς το πλούσιο μπούστο της. Κάποιες από τις δημιουργίες μάλιστα που έχει φορέσει, το τόνιζαν τόσο πολύ που μας έκανε να ανησυχήσουμε, μήπως και υπάρξει κανένα ατύχημα.