Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στη γαλανόλευκη ��γαπημένη για τον αποψινό αγώνα με την Γερμανία στέλνει η showbiz, ενώνοντας την φωνή της με όλων των Ελλήνων και ελπίζοντας για το καλύτερο!

«Χάρηκα πάρα πολύ που κερδίσαμε την Ρωσία. Το έχουμε πάρει όλοι πάρα ��ολύ ζεστά, επειδή είναι και κόντρα στη Γερμανία. Εύχομαι να κερδίσουμε και οι ευχές μου πιάνουν, είμαι γουρλού», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Το ότι ο αγώνας δεν είναι εναντίον της Γερμανίας αλλά εναντίον της… Μέρκελ επισήμαναν οι Vegas, προσθέτοντας πως ο αγώνας φεύγει από το πολιτικό επίπεδο και πάει στο εθνικό. «Είναι ώρα να δείξουμε πως αυτή η μικρή χώρα έχει τόσο μεγάλη αξία, που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα μεγαλύτερα εμπόδια», συνέχισε το γνωστό συγκρότημα και ευχήθηκε απόψε το βράδυ να πάρουμε χαρά και να γίνουμε υπερήφανοι όπως το 2004.

«Την νίκη την θέλουμε όλοι, για να πάρουμε μια ανάσα, να κάνουμε την αντεπίθεση για όλα αυτά που έχουμε τραβήξει», δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης, την ώρα που τις ευχές της για καλή επιτυχία έστειλε στους διεθνείς μας και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Θετική ενέργεια και ευχές έστειλαν τα Κόκκινα Χαλιά, επισημαίνοντας πως η ομάδα μας έχει ψυχή και πίστη, ενώ ο Stan επισήμανε πως «όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι και έχουν ομοψυχία πάντα τα καταφέρνουν, όπως το 2004».