Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και τα ρούχα έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, αποκαλύπτοντας τα… δυνατά σημεία στα ανδρικά σώματα. Ποια είναι αυτά; Μα οι κοιλιακοί τους βεβαίως, βεβαίως.

Κοιλιακούς που βγάζουν μάτι έχει φυσικά ο Σάκης Ρουβάς, αν και από τότε που έγινε πατέρας μας τους δείχνει όλο και λιγότερο. Από το 1991 που πρωτοβγήκε στο προσκήνιο, γι’ αυτούς τους κοιλιακούς έχουν ουρλιάξει πολλά κοριτσάκια. Βέβαια αποκτήθηκαν πολύ κόπο και ιδρώτα, αφού ως γνωστόν ο τραγουδιστής ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική και το άλμα επί κοντώ.

Κορμί… κολόνα έχει όμως και ο David Beckham που από τους επώνυμους του εξωτερικού, παίζει να έχει και το πιο σμιλεμένο κορμί. Ο Backham σε αντίθεση με τον Σάκη φροντίζει κάθε τρεις και λίγο να επιδεικνύει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του. Μόλις πριν λίγες μέρες, πέταξε τη φανέλα του και πάθαμε πλάκα με τα six packs του, ενώ στην τελευταία διαφήμιση των εσωρούχων που υπογράφει, ο φακός έκανε και ξανάκανε zoom στους κοιλιακούς του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανήκει στα… περιβόητα «μωρά» του Ίβκοβιτς, είναι όμως και το… «μωρό» της Βιβής Τσιάμη, η οποία απολαμβάνει καθημερινά τη θέα των καλοσχηματισμένων κοιλιακών του.

Στους άνδρες με τα καλύτερα six packs ανήκει επίσης ο Δημήτρης Βλάχος, αλλά και ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος φέτος έχει κάνει θραύση στο γυναικείο πληθυσμό, από τη στιγμή που έβγαλε την… ιδρωμένη του φανέλα στο σίριαλ «Βασιλιάδες».

Απίστευτο ιδρώτα για να αποκτήσει τους κοιλιακούς του έχει ρίξει και ο Matthew McConaughey. Ο γνωστός ηθοποιός είναι λάτρης των σπορ και πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, σε μια παραλία, χωρίς μπλούζα να κάνει τζόκινγκ, surfing, ή ποδήλατο.

Από τους Έλληνες που τον τελευταίο καιρό έχουν μεγάλη πέραση στις γυναίκες είναι και ο Άκης Πετρετζίκης. Ο Γιώργος Λιάγκας άπειρες φορές έχει παινέψει τα μπράτσα και τους κοιλιακούς του, ενώ όπως μάθαμε στη βάφτιση του Λιάγκα Junior στην Τήνο, αναστέναξαν τα δρομάκια του νησι��ύ.

Κοιλιακούς που κάνουν… τζιζ έχει επίσης ο Αντώνης Κανάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ ο φωτογραφικός φακός δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στους κοιλιακούς του Jason Statham.

Από τη λίστα μας επίσης δε θα μπορούσαν να λείπουν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Αλέξης Γεωργούλης, αλλά και ο Djibril Cisse, που έχουν κορμάρες και δεν φοβούνται να τις δείχνουν.

Εκτός όμως από τα γυμνασμένα κορμιά με τους… χτιστούς κοιλιακούς, υπάρχουν και τα κορμιά των… κοινών θνητών, όπου η κοιλίτσα είναι λίγο παραπάνω φουσκωμένη. Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που προτιμούν το… «φυσικό» σωσιβιάκι στους άνδρες.

Γιώργος Λιάγκας, Αντώνης Ρέμος και Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνουν λάτρεις του καλού φαγητού και την καλής ζωής και αυτό φαίνεται και στην… κοιλίτσα τους. Παρ’ όλ’ αυτά έχουν τις κατακτήσεις τους και δε μασάνε καθόλου μπροστά στα καλογυμνασμένα κορμιά.

Και στο Hollywood όμως υπάρχουν αρκετοί stars που λατρεύουν την… μπυροκοιλιά τους και την επιδεικνύουν.

Gerard Butler, Leonardo Dicaprio, John Bon Jovi, Matt Damon, Tom Hanks και David Hasselhoff είναι μερικοί μόνο από αυτούς και έχουν δίπλα τους μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες.