Πρώτη ανάρτηση: 22/6/2012 - 00.00​

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Τους stars τους οποίους γνωρίσαμε παρθένους ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr. Όλοι τους έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη showbiz «αμόλυντοι», αλλά στην πορεία της ζωής (και της καριέρας τους), γνώρισαν τον έρωτα, με αποτέλεσμα να… «μεταμορφωθούν» ολοκληρωτικά!

Ξεκινάμε με την Miley Cyrus, η οποία στα 15 της ως “Hannah Montana” δήλωνε ανοιχτά πως είναι παρθένα και πως της αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. Σήμερα, στα 19 της, ως αρραβωνιάρα του Liam Hemsworth, βγαίνει και δηλώνει πως δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το sex!

Παρθένος μέχρι το 2010 ήταν και ο Justin Bieber! H μαμά του τότε, έβγαινε και έλεγε πως επιθυμία του γιου της ήταν να μείνει «αγνός» και «καθαρός» γιατί σ��βεται πολύ τις γυναίκες και θέλει να τις προσέχει. Το 2012 πάντως είναι μαζί με την Selena Gomez. Αν και ο ίδιος αποφεύγει ν΄απαντήσει αν έχει γνωρίσει ή όχι τον έρωτα, τα τρυφερά ενσταντανέ με την 19χρονη αγαπημένη του… άλλα «λένε»!

Και η Jessica Simpson όμως, στα πρώτα της βήματα είχε ξεκαθαρίσει πως είναι «αμόλυντη» και έτσι σκοπεύει να μείνει μέχρι το γάμο της, γιατί το έχει υποσχεθεί στον Θεό, στον πατέρα της και στον μελλοντικό σύζυγο της. Τελικά έτσι κι έγινε. Παντρεύτηκε και έκτοτε έχει μετατραπεί σε sex machine! Ασυγκράτητη σας λέμε.

Παρθένα γνωρίσαμε και την Britney Spears, η οποία έλεγε πως θα γνωρίσει τον έρωτα μόνο όταν παντρευτεί. Πού να ήξερε όταν τα έλεγε αυτ�� πόσες φορές θα… «παντρευτεί»! Αφήστε που ο πρώην της Justin Timberlake είχε βγει και εί��ε δηλώσει πως η Brit λέει ψέματα!

Στα 20 της, η θεά Brooke Shields έλεγε ότι μπορεί στη «Γαλάζια Λίμνη» να κυκλοφορούσε τσιτσίδι, αλλά στην πραγματική ζωή, ούτε που είχε γνωρίσει τον έρωτα! Όλ΄αυτά μέχρι που γνώρισε τον Dean Cain και… αναθεώρησε!

Και η Hilary Duff όμως είχε δηλώσει το 2006 πως μπορεί να είχε φίλο και μάλιστα μεγαλύτερο της, αλλά εκείνη επέμενε να παραμένει… «αμόλυντη»! Αργότερα, βγήκε ξανά σε συνέντευξη και είπε πως την παρεξήγησαν και πως ποτέ δεν υπονόησε πως ήταν παρθένα. Σήμερα μάλιστα είναι και μαμά!

Για το τέλος, σας αφήσαμε την καλλονή Andriana Lima, η οποία μπορεί να είχε σχέση με τους Lenny Kravitz και Derek Jeter, αλλά εκείνη δήλωνε παρθένα και τόνιζε πως έτσι θα παραμείνει μέχρι το γάμο της! Σήμερα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.