Μια νέα βιογραφία κυκλοφορεί για την Adele, ο συγγραφέας της οποίας ισχυρίζεται πως η 24χρονη καλλιτέχνης ήταν εθισμένη στο αλκοόλ, σε σημείο που ξεχνούσε μέχρι και τους στίχους των τραγουδιών της!

Για την ακρίβεια, ο βιογράφος Marc Shapiro, αποκαλύπτει πως μπορεί η Adele να είναι μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες της εποχής μας, αλλά είχε να παλέψει με πολλούς προσωπικούς της… «δαίμονες».

Για την ακρίβεια, η βιογραφία ξεκινά από τα παιδικά χρόνια της Adele στο Βόρειο Λονδίνο, όπου μεγάλωσε ως παιδί μιας single μητέρας, μιας και οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Μάλιστα ο συγγραφέας υποστηρίζει πως ο μπαμπάς της Adele ήταν αλκοολικός, με τις σχέσεις του με την Adele να είναι από κακές έως… ανύπαρκτες!

Αυτός είναι και ο λόγος, που η βιογραφία αναφέρει πως η Adele στράφηκε σε ερωτικούς δεσμούς ώστε να βρει το χαμένο πατρικό πρότυπο.

Η καρδιά της ράγισε πρώτη φορά από ένα bisexual αγόρι, με το οποίο «τα είχαν» αλλά την απάτησε. Και δεν ήταν η μόνη «κακή» σχέση που είχε, μιας και λάτρευε να περιβάλλεται από σχέσεις που είχαν πολύ δράμα.

Αυτό έριξε και την Adele στο αλκοόλ σύμφωνα πάντα με τη βιογραφία, στο οποίο στρεφόταν συχνά ώστε να πνίξει τον πόνο της.

Αποτέλεσμα να εθιστεί σε σημείο που μια φορά είχε πιει τόσο πολύ, ώστε δεν θυμόταν ούτε τους στίχους των τραγουδιών της!!!

Η βιογραφία θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, κι αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα «μαρτυρά» για την Adele, αλλά και το πώς αναμένεται ν΄αντιδράσει η ίδια!