Παραγωγός σε ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούν η Nicole Kidman και η Oprah Winfrey είναι ο Μάνος Γαβράς!

Ο έλληνας ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική, ετοιμάζεται να γυρίσει την ταινία «The Butler» και δηλώνει… ενθουσιασμένος μιας και έχει «κλείσει» μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Nicole Kidman, Liam Neeson, Jane Fonda, Oprah Winfrey, Matthew McConaughey και πολλοί άλλοι αναμένεται να συμμετέχουν στη νέα του ταινία, με τον έλληνα ηθοποιό ν΄ανυπομονεί να συναντήσει την Kidman!

«Την είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Περιμένω πως και πώς να βρεθούμε στα γυρίσματα», λέει.

Για ποιο λόγο όμως δεν παίζει στην ταινία που είναι παραγωγός;

«Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Δεν είναι το ψώνιο μου να παίζω σώνει και καλά.Είναι δύσκολο να σε πάρουν στα σοβαρά στο Hollywood ως παραγωγό, όταν τρέχεις να μαζέψεις λεφτά ή να βρεις cast και είσαι και ο ίδιος μέσα στην ταινία».

Τι απαντά όμως σε όσους λένε πως κάνει χλιδάτη ζωή;

«Είμαι τυχερός, γιατί έχω καλούς φίλους σε διάφορα μέρη του κόσμου που μπορώ να πάω. Δεν έχω όμως πολλά χρήματα να ξοδέψω».

Πρόσφατα, τον «κατηγόρησαν» πως η παρουσία του στο party του Αμπράμοβιτς ήταν προκλητική. Τι λέει γι΄αυτό;

«Ήμαστε διακοπές. Ένα από τα πάρτι στο νησί που βρισκόμαστε ήταν κι αυτό. Είχαμε γνωστούς και μας κάλεσαν. Ποιος δεν θα πήγαινε; Αν έχω ευκαιρία να ζήσω μια εμπειρία, θα το κάνω!»

Μάλιστα αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος:

«Δεν είμαι… δεν είναι ο τρόπος της ζωής μου τέτοιος. Ταξιδεύω συνεχώς. Δεν προλαβαίνω να ηρεμήσω».

Παραδέχεται δε, πως ένα διάστημα απείχε για μήνες από το sex:

«Έχει συμβεί ν΄απέχω για μήνες, όχι γιατί δεν ήθελα να έχω σεξουαλική ζωή. Είναι περίοδοι που μπορεί να είσαι τόσο απορροφημένος από άλλα θέματα, που αυτό το κομμάτι να μην έχει προτεραιότητα στη ζωή σου».

Όνειρο του; να γίνει κάποια στιγμή μπαμπάς:

«Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω δυο παιδάκια. Όμως, δεν γίνεται κατά παραγγελία. Πρέπει να έχουν τους κατάλληλους γονείς. Δεν είναι ούτε σκυλάκια ούτε γατάκια τα παιδιά».

Τέλος, τονίζει πως εκείνος δεν θα συμμετείχε σε μια ερωτική ταινία όπως αυτή που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος (Zalman King):

«Δεν θα την έκανα. Μια ταινία τέτοιου είδους δεν με αφορά. Δεν θα ένιωθα άνετα να το κάνω».