Φήμες για τρίτο πρόσωπο -και, μάλιστα, ηθοποιό- κυκλοφόρησαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Johnny Depp και της Vanessa Paradis!

Οι «κακές» γλώσσες λένε ότι ο 49χρονος ηθοποιός «παίζει» με την 26χρονη συμπρωταγωνίστριά του ��το «The Rum Diaries», Amber Heard, με την οποία είχαν μοιραστεί πολλές καυτές σκηνές.

Η φήμη για ερωτική σχέση του Depp με την Heard είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, ωστόσο, σταμάτησε όταν ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν χωρίζει με την Paradis, με την οποία, βέβαια, είχε να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση από τον Μάιο του 2010, οπότε και παραβρέθηκαν σε πάρτι του οίκου «Chanel» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών.

Μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι χωρίζει μετά από 14 χρόνια και δύο παιδιά (την 13χρονη Lily-Rose, και τον 9χρονο Jack), οι φήμες για το τι συμβαίνει τελικά μεταξύ Depp και Heard δίνουν και παίρνουν!

Βλέπεις, τον περασμένο Απρίλιο, στο ιδιωτικό του τζετ με προορισμό το Λας Βέγκας, ο Depp δεν είχε δίπλα του την πάλαι ποτέ σύζυγο, αλλά την συμπρω��αγωνίστρια!
Άσε που οι φήμες είχαν μιλήσει ήδη για χωρισμό του ζευγαριού και εκείνοι το διέψευδαν!

Το πράγμα περιπλέκεται, όμως, καθώς στο παρελθόν η Heard είχε δηλώσει δημόσια πως... έλκεται ερωτικά από γυναίκες!
Βρε λες να την έκανε ο Johnny να... αλλάξει γνώμη;

Για την… ιστορία, Depp και Paradis γνωρίστηκαν σε ξενοδοχείο του Παρισιού το καλοκαίρι του 1998, μετά τον χωρισμό του ηθοποιού με την Kate Moss. Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους και το 2002 ο γιός τους.