Τη Lady Gaga σεμνή… δεν τη λες! Δεν μας προκαλεί εντύπωση λοιπόν που τούρλωσε τα οπίσθια της κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισης, όπου έσκυψε και μας τα έδειξε σχεδόν… ΟΛΑ!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η διάσημη star επέλεξε μια maxi see-through τουαλέτα, ώστε να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση κατά την άφιξη της στην Αυστραλία.

Και τα κατάφερε να εντυπωσιάσει. Αλλά με τον δικό της πάντα τρόπο, αφού το εσώρουχο που επέλεξε, διακρινόταν ξεκάθαρα μέσα από το φόρεμα της.

Όταν έσκυψε δε… εκεί έγινε ο κακός «χαμός», μιας και τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν πού αλλού; στα τουρλωτά της οπίσθια που έβγαζαν… μάτι.

Τι να κάνει και η 26χρονη star. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να «ευχαριστήσει» τους θαυ��αστές της στο Σύδνεϋ, που την περιμένουν πως και πως για την παγκόσμια περιοδεία της.

Και η ίδια όμως, τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για την Αυστραλία, μιας και με το που προσγειώθηκε με το ιδιωτικό της τζετ, πόσταρε στο Twitter και στους εκατομμύρια followers της το εξής μήνυμα:

«Έφτασα! Έφτασα! Πόσο αγαπώ το Σύδνεϋ! Σας ευχαριστώ για τη ζεστή σας υποδοχή. Πρέπει να ξεκουραστώ λιγάκι πριν το μεγάλο show!»