Της Madonna τα… «βάρη» σήκωσε το toy boy της Brahim Zaibat, που δεν δίστασε να την πάρει καβάλα, και να την κουβαλά κατά τη διάρκεια βόλτας στη Φλωρεντία!

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ιταλία για τα γυρίσματα του νέου video clip της βασίλισσας της ποπ, και άδραξαν την ευκαιρία ώστε να επισκεφθούν τ΄αξιοθέατα και τις αναγεννησιακές ομορφιές της πόλης.

Μάλιστα η 53χρονη star μπορεί να είναι «κολλημένη» με τη γυμναστική, αλλά δεν έχασε ευκαιρία να σκαρφαλώσει πάνω στο toy boy της και ν΄απολαύσει τις γυμνασμένες του πλάτες!

Περίπου 15.000 δολάρια ξόδεψε η Μadonna για ένα prive tour στις ομορφιές της Φλωρεντίας.

Την επόμενη μέρα, οι παπαράτσι την τσάκωσαν στα γυρίσματα του νέου της video clip, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 53χρονη Madonna τα έχει πετάξει όλα έξω!

Φορώντας ένα κορσέ με δαντελένιο σουτιέν που έχει ζουμπήξει τα «προσόντα» της ανασηκώνοντας τα προς τα πάνω, η Madge βγάζει ξανά προς τα έξω τον πολύ sexy της εαυτό.

Από κάτω δε, φορά σατέν σορτσάκι με διχτυωτό καλσόν, ενώ το χτένισμα και το φούσκωμα στο μαλλί, μας φέρνει κάτι από δεκαετία του 1960. Κάτι σε «Grease» ένα πράγμα.

Η ίδια πάντως έδειχνε πολύ άνετα μέσα στα προκλητικά της ρούχα (εδώ έχει κάνει χειρότερα θα μας πείτε), ενώ τριγύρω είχε και το toy boy της (29 χρόνια μικρότερος της), ο οποίος σε κάποια φάση ζεστάθηκε και άρχισε να γυρίζει topless!