Το ότι σκέφτηκε να τα παρατήσει αποκάλυψε η Shaya, που δεν έκρυψε επίσης ότι έχει βιώσει τον ρατσισμό και πέρασε μελαγχολία, αλλά και πως δέχθηκε ανήθικες προτάσεις με αντάλλαγμα την προώθησή της!

Όπως υποστήριξε η σέξι τραγουδίστρια, μετά την διάλυση των Hi5 και την απόφαση για solo καριέρα υπέστη σοκ και δέχθηκε «πυρά»: τρελός πόλεμος από παντού. Από τις δισκογραφικές, τα ραδιόφωνα, τα περιοδικά...Όταν προσπαθείς συνέχεια και σου κλείνουν από παντού την πόρτα, σίγουρα θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς... Αλλά εμένα προσωπικά αυτό με έκανε πιο δυνατή. Όταν τα πράγματα δεν είναι εύκολα, παλεύω ακόμη περισσότερο».

Αναφερόμενη στο πώς επηρέασε την καριέρα της η διαφορετικότητά της η Shaya παραδέχθηκε πως αντιμετώπισε τον ρατσισμό. «Είναι γενικά θέμα ςλληνικής νοοτροπίας αυτό. Όσο θυμάμαι από τη Δανία και τη Σουηδία που έζησα, όσοι πήγαιναν εκεί από άλλη χώρα για να ζήσουν και έκαναν την προσπάθειά τους εκεί κέρδιζαν τον σεβασμό των κατοίκων της περιοχής. Εδώ υπάρχουν και αυτοί που σου λένε “πήγαινε σπίτι σου που θέλεις να τραγουδήσεις Ελληνικά τη στιγμή που δεν έχεις τόσο καλή προφορά”. Δηλαδή, είναι πολύ πίσω. Όμως αυτοί δεν μ’ ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε το 2012 να είμαστε ρατσιστές. Δεν μιλάω μόνο ��ια το χρώμα, μιλάω για όλα. Για μένα, αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος», ανάφερε.

«Φυσικά και σκέφτηκα να τα παρατήσω», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας πως αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη ήταν ο κόσμος, αλλά και το τραγούδι «Far For Everything» που έκανε με τον Mark Angelo.

Παράλληλα, η Shaya παραδέχθηκε πως την έχουν παρενοχλήσει με την υπόσχεση να προωθήσουν την καριέρα της: «βεβαίως, μου έχει τύχει. Εγώ πρέπει να ερωτευτώ για να κάνω κάτι. Προτιμώ να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για μένα. Ο εύκολος δρόμος δεν μου αρέσει και έχει και άλλες επιπτώσεις. Είμαι σίγουρη ότι με τον εύκολο δρόμο δεν κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια».

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη. Αλλά και οι χωρισ��οί. Όλα αυτά σου δίνουν έμπνευση», συνέχισε η τραγουδίστρια, τονίζοντας πως όσα δημοσιεύματα και να βγουν για τα προσωπικά της εκείνη θα μιλήσει μόνο όταν αποφασίσει να παντρευτεί!

Δείτε την φωτογράφηση και το νέο clip της Shaya