«Μπήκαμε, παλέψαμε, μάθαμε, προσγειωθήκαμε και, τώρα βάλαμε μυαλό, πορευόμαστε ανάλογα», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και παραδέχθηκε ότι και εκείνος πέρασε μια πολύ δύσκολή χρονιά, ενώ απάντησε στις «βολές» που δέχθηκε από συναδέλφους του, όπως ο Χρήστος Δάντης, επισημαίνοντας πως ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του, αλλά αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις.

Αναφερόμενος στην πρόωρη λήξη της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε: «ήταν μια κακή στιγμή. Ήταν μια άσχημη κατάληξη για όλους αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν όταν πρέπει να τελειώσουν. Κάποιος έπρεπε να πάρει μια απόφαση υπεύθυνη και τολμηρή και αυτός ήμουν εγώ. Νομίζω ότι προστάτευσα και το συμφέρον της ομάδας μου και το δικό μου».

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Την βιώσαμε όλοι και εγώ προσωπικά», παραδέχθηκε ο Μιχάλης, προσθέτοντας πως η θετική εικόνα που του έμεινε ήταν η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι ομογενείς της Αμερικής και η κακή η άσχημη κατάληξη των εμφανίσεών του στην Αθήνα.

Πώς, όμως, απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται από συναδέλφους του;
«Δεν έχω ενημερωθεί αρκετά, αλλά, φαντάζομαι, ότι δεν αρέσουμε σε όλους και δεν πρέπει να αρέσουμε σε όλους. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του – εξάλλου, ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο, με ελεύθερη βούληση, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του όπως γουστάρει, αλλά σημασία έχει τι επιδόσεις έχει ο καθένας στο παιχνίδι και όχι στη θεωρία», απάντησε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως υπάρχουν πράγματα γύρω μας που τον θλίβουν περισσότερο απ’ ότι αυτά τα σχόλια.

«Δεν μου φτάνουν με τίποτα τρεις ��ωές για να εκπληρώσω τα όνειρά μου», κατέληξε ο Μιχάλης, «παίζοντας» με τον τίτλο του νέου του single το οποίο και θα ερμηνεύσει στη σκηνή των φετινών βραβείων MAD!