Το ότι έχει γίνει επιφυλακτική στην έρωτα παραδέχεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου, προσθέτοντας πως ενδεχομένως η φιλία να είναι πιο σημαντική! Παράλληλα, η τραγουδίστρια παραδέχεται τα λάθη της, αλλά και ότι ίσως να υπήρξε λίγο τεμπέλα στους δύο γάμους της.

«Έχω γίνει επιφυλακτική παρόλο που αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τον χαρακτήρα μου. Τώρα βέβαια ωραία σας τα λέω αυτά αλλά, την ώρα που μου χτυπά ο έρωτας την πόρτα, εγώ ανοίγω και τα δύο φύλλα της πόρτας δεν ανοίγω μόνο το ένα. Και τότε είναι που διαψεύδω εγώ η ίδια τον εαυτό μου», λέει η Νατάσσα.

Έχοντας στο ενεργητικό της δύο γάμους, η λαϊκή τραγουδίστρια δεν φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ενός τρίτου: «ο γάμος είναι μεγάλη δέσμευση. Όπως ξέρετε το προσπάθησα δύο φορές, γιατί αγαπώ πάρα πολύ την οικογένεια -αν και θεωρώ ότι ούτως ή άλλως έχω δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και δεμένη οικογένεια- αλλά ο γάμος θέλει πάρα πολλή δουλειά. Θέλει να αφήσεις λίγο τον εαυτό σου, να μην μπαίνεις πάντοτε μπροστά, να είσαι ένα βήμα πίσω, να κάνεις πολλή υπομονή, να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές τα πράγματα. Και ίσως εγώ να ήμουν λίγο “τεμπέλα” σε όλα αυτά».

«Tα λάθη μου δεν ήταν άξια να με βγάλουν απ’ την πορεία μου. Ήταν λάθη που μπορούσαν να διορθωθούν, που κατανοούσα στην πορεία -και αυτό ήταν το πιο σημαντικό, ώστε να μην τα επαναλάβω- και εντέλει έμαθα από αυτά», συνεχίζει η Νατάσσα, προσθέτοντας πως έχει κάνει κάποιες συνεργασίες τις οποίες θα μπορούσε να είχε αποφύγει! Για ποιόν χτυπά η καμπάνα; Δεν έχει λεπτομέρειες!

Τονίζοντας πως ακολουθεί την καρδιά της, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως είναι πολύ ευαίσθητη, κάτι που την κάνει να στεναχωριέται και να κλαίει εύκολα.

«Η φιλία είναι επένδυση. Και αυτό προσπαθώ να το μεταδίδω και στους άλλους ανθρώπους. Μάλιστα θα σας έλεγα πως ενδεχομένως η φιλία να είναι και πιο πάνω από τον έρωτα», υποστηρίζει η Νατάσσα, προσθέτοντας πως οι σύντροφοί της δεν παραπονούνταν γι’ αυτό καθώς, όταν δίνεται σε έναν άνθρωπο, ζει τον έρωτα με πάθος και τον δείχνει!