Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Είναι όμορφες, επιτυχημένες και κορμάρες. Ειδικά ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους είναι super γυμνασμένο και τπ ζηλεύουν ακόμα και οι... άνδρες. Ποιο είναι αυτό; Οι κοιλιακοί τους φυσικά.

Πάρτε για παράδειγμα την Gwen Stefani. Το κορίτσι μετά από δύο εγκυμοσύνες διαθέτει κοιλιακούς φέτες. Και πώς όχι άλλωστε αφού λιώνει καθημερινά στο γυμναστήριο, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα ως μαμά και τραγουδίστρια.

Να μη μιλήσουμε για την Mel B που οι κοιλιακοί της είναι σαν αυτούς των αθλητών του body building.

Κορμί... κολόνα έχει και η Demy Moore αν και τον τελευταίο χρόνο η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε λίγο. Οι δε κοιλιακοί της; Άπαιχτοι κορίτσια, αποτέλεσμα πολλών ωρών στο γυμναστήριο.

Όσο για την ηθοποιό Lisa Rinna μπορεί τα περισσότερα σημεία του σώματός της να είναι αποτέλεσμα πλαστική, όχι όμως και οι κοιλιακοί της που τους έχτισε με πολύ κόπο και ίδρωτα.

Κοιλιακούς φέτες έχει και η Beyonce που το σώμα της ζηλεύουν πολλές, όπως επίσης και η Keira Knightley που η αλήθεια είναι ότι δεν της το είχαμε.

Οι απίστευτες ώρες που κάνει surfing και τα υπόλοιπα extreme sports που κάνει η Cameron Diaz απέδωσαν και οι κοιλιακοί της απλά δεν υπάρχουν.

Από τη λίστα μας φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Fergie που φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση να μας επιδεικνύει του κοιλιακούς της, αλλά και η Serena Williams.