«Δεν ξέρω αν αύριο θα συνεχίσουμε να έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής, αλλά δεν προβληματίζομαι για τα παιδιά μου. Θέλω να κατακτήσουν μόνα τους τον κόσμο», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή και μίλησε για την οικονομική κρίση, την οικογένειά της, αλλά και το… ρετούς στα περιοδικά!

«Κουράστηκα, δεν τα βρήκα από τον μπαμπά και την μαμά»

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι η οικονομική κρίση επηρέασε και την οικογένειά της, ωστόσο, σκέφτεται θετικά, μιας και η ίδια ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και η οικογένειά της ήταν πολύ χαμηλής τάξης.

«Στη γενιά που μεγάλωσα εγώ, που ήμουν παιδί από πολύ χαμηλή τάξη, ντρεπόμουν που δεν είχα αυτά που είχαν οι άλλοι. Ζοριζόμαστε όλοι και το ομολογούμε απελευθερωμένα πια και έχουμε μια άλλη ψυχολογία», είπε η Δέσποινα και πρόσθεσε: «οφείλουμε όλοι να αλλάξουμε κάποια δεδομένα. Εγώ και ο Ντέμης δύο άνθρωποι που ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά, μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και αγάπη, τα παιδιά μας να είναι καλά και να έχουμε δρόμο να βαδίζουμε».

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως θέλει τα παιδιά της να αποκτήσουν μόνα τους όσα επιθυμούν στη ζωή: «δεν τα βρήκα από τον μπαμπά και την μαμά μου, κουράστηκα να αποκτήσω κάποια πράγματα… Κάποιες φορές όταν συζητάμε με τον Ντέμη τι μας ξημερώνει, δεν προβληματίζομαι για τα παιδιά μου. Κι εμείς είμαστε δύο άνθρωποι που δουλέψαμε, αγωνιστήκαμε και κατακτήσαμε. Αυτό θέλουμε και για τα παιδιά μας».

Η καριέρα και η οικογένεια

Μιλώντας για το πώς συνδυάζει την δουλειά, την επιτυχία και την οικογένεια, η δημοφιλής τραγ��υδίστρια είπε: «είχα την ευλογία να κάνω κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Δεν είναι κάτι καταναγκαστικό, είναι κάτι που με γεμίζει και όλο αυτό έφερε επιτυχία, χρήματα και αγάπη από τον κόσμο. Αυτό ακριβώς χρειαζόμουν, να πάρω αγάπη από τον κόσμο».

«Είναι προτιμότερο για μία μητέρα να δουλεύει από το να μη δουλεύει, γιατί η δουλειά είναι διέξοδος. Όταν πας στη δουλειά αποβάλλεις την καθημερινότητα, το σπίτι. Σε αποσυμπιέζει η δουλειά. Μπορεί να σε πιέζει σε άλλα πράγματα, αλλά η δουλειά σου δίνει μια άλλη αύρα όταν γυρνάς στο σπίτι σου», συνέχισε η Δέσποινα και παραδέχθηκε πως το ότι εμφανίζεται μόνο Παρασκευή και Σάββατο κάνει πιο εύκολο το να συνδυάσει την δουλειά με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Μάλιστα, η ίδια μαγειρεύει κάθε μέρα στο σπίτι και σπάνια παραγγέλνουν.

Ο γιός της, Γιώργος, είναι 5 ετών, ωστόσο, δεν τον έχουν βαφτίσει: «επειδή η Μελίνα έκλαιγε πολύ όταν την βαφτίσαμε, το πέρασα πολύ τραυματικά. Το ένα έφερε το άλλο και, τελικά, είπαμε να γίνει σε μια ηλικία που να καταλαβαίνει και να του πούμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα μυστήριο», είπε και ξεκαθάρισε πως αυτό δεν έχει να κάνει με το να επιλέξει ο μικρός το θρήσκευμα που θέλει, όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν.

«Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να έχουν όνειρα. Αυτό θέλω, να έχουν τα παιδιά μου στόχους, υγιείς στόχους και να τους ακολουθήσουν», συνέχισε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως θέλει η κόρη της να γίνει ό,τι θέλει εκείνη και ��α μην ακολουθήσει αναγκαστικά το τραγούδι όπως η μαμά της.

Όσο για την ερωτική της ζωή;
«Είμαι τυχερή που είμαι εργαζόμενη μητέρα που δεν χρειάζεται να λείπει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Ντέμης δεν έχει καθόλου χρόνο. Βέβαια, το να χάνεσαι για λίγο ανανεώνει την σχέση, γιατί τον επιθυμείς τον άλλον», ανάφερε.

«Ας είναι καλά τα περιοδικά που μας ρετουσάρουν»

Για ακόμα μία φορά, η Δέσποινα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως μπορεί να έχει γυμνασμένο σώμα, αλλά έχει κυτταρίτιδα.

«Να ‘ναι καλά τα περιοδικά που μας ρετουσάρουν στις φωτογραφίσεις. Είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου κάπως, έχουμε και μια ματαιοδοξία», συνέχισε η δημοφιλής τραγουδίστρια και πρόσθεσε πως στο μέλλον μπορεί να της την «βαρέσει» και να βγει σε εξώφυλλο χωρίς ρετούς!

Συνεχίζοντας, η Δέσποινα δεν έκρυψε ότι έχει τύχει να δει φωτογραφία της στον Τύπο και να φρικάρει, αλλά… ξαναέφαγε πατατάκια το βράδυ.

«Έχω κάποια συγκεκριμένα ελαττώματα. Δεν έχω το σώμα μοντέλου. Έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου όπως είναι. Την πιο δύσκολη φάση την πέρασα μετά τις εγκυμοσύνες, οπότε και έκανα υπερπροσπάθεια να επιστρέψω στο σώμα μου», αποκάλυψε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως το καλό είναι να βάζεις στόχους και να τους κατακτάς.

Όπως εξομολογήθηκε, η ίδια θέλει τον άνδρα με… κιλάκια, ενώ ο Ντέμης της λέει πότε έχει πάρει κιλά και, μάλιστα, είναι το αστειάκι που της κάνει!