Πολύ καιρό οι fans του «Twilight» περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ποιά; να δουν τον καρπό του υπερφυσικού έρωτα ενός βρικόλακα και μιας κοινής θνητής!

Μιλάμε φυσικά για το «παιδί» του «Edward» και της «Bella» στο «Twilight», το οποίο γεννά η Kristen Stewart στο πρώτο μέρος του Twilight Saga: Breakinh Dawn.

Πρόκειται για την «Renesmee», μισή θνητή μισή βρικόλακα, την οποία θα δούμε να υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια οι γονείς της, στο τελευταίο μέρος του Twilight, από τους Volturi.

Στην πραγματικότητα, το πανέμορφο κοριτσάκι είναι 11 ετών και το όνομα της είναι Foy. Μάλιστα οι συντελεστές της ταινίας κατενθουσιάστηκαν με το που την είδαν, μιας και ήταν η ιδανική επιλογή γι΄αυτό το ρόλο.

Και η μικρή όμως κατενθουσιάστηκε με τους κιν��ματογραφικούς της γονείς, οι οποίοι μπήκαν στο πετσί του ρόλου και ήταν πολύ προστατευτικοί μαζί της.

Μάλιστα η Kristen Stewart, σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως εντυπωσιάστηκε από την εκπληκτική της ομοιότητα με την Foy, λέ��οντας πως «μέχρι και τα χέρια μας ήταν ίδια. Ήταν αρκετά περίεργο και αστείο συνάμα».